3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

24.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Stříteži musely rozhodnout pokutové kopy


Branky


0

Poličná v rámci 24. kola odcestovala na hřiště Stříteže. Vyrovnaný souboj nakonec došel až do penaltového rozstřelu, ve kterém díky brankáři Cuperovi uspěli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě minuty stačily Vavrušovi na úvodní branku

Atraktivní podívanou sliboval duel Stříteže s Poličnou. Hosté se vracejí zpět do své obvyklé formy, kterou mohli prokázat na hřišti posílené a ve formě hrající Stříteže. Poličné se nevydařil úvod do zápasu, hned ve druhé minutě se ve skrumáži před Včelného brankou nejlépe zorientoval Martin Vavruša, který tak brzy otevřel skóre – 1:0. Ve zbytku první půle byli ale lepší hosté a šest minut před koncem se dočkali srovnání. Na hostující bránu se řítila dvojice Šedý – Žniva, první jmenovaný připravil svému spoluhráči z útoku míč jako na zlatém podnose před prázdnou branku a bylo to 1:1. 

Otočku ve skóre obstaral Žniva

Sto přihlížejících fanoušků sledovalo velice kvalitní fotbal nahoru dolů, obě mužstva hrála ve velkém tempu. Pět minut po příchodu na trávník Poličná otočila nepříznivé skóre a poprvé se dostala do vedení. Aleš Žniva obdržel míč u velkého vápna, obešel jednoho obránce i brankáře a uklidil míč do prázdné branky – 1:2. Pro Žnivu to byla čtvrtá branka ve třetím zápase po návratu do sestavy. Poličná měla další šanci ke skórování, ale domácí podržel gólman Cuper. Vyrovnání přišlo v 62. minutě, na roh si naskočil Michal Melichařík, který hlavou vymetl šibenici – 2:2. Více branek v utkání nepadlo, a tak musely rozhodnout penalty.

Cuper zneškodnil dva pokusy

V penaltovém rozstřelu se vyznamenal domácí brankář Cuper, jenž pochytal dva pokusy hostujících hráčů a vybojoval tak pro své mužstvo cenný druhý bod.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střítež
Dušan Janošek - trenér: "Hrál se kvalitní zápas nahoru dolů, na začátku utkání jsme šli do vedení, ale hosté vyrovnali. V druhém poločase Žniva otočil skóre, ale my jsme srovnali po rohu. Penalty už byly vabank. Cuper dva pokusy chytil a my jsme proměnili všechny."

TJ Poličná
Marek Vala - trenér: "Měli jsme katastrofální začátek zápasu, ve kterém jsme hned inkasovali. Ve zbytku první půle jsme ale byli lepší. Hrál se atraktivní kombinační fotbal. Jsme rádi, že se po návratu daří Aleši Žnivovi. Utkání prospělo, že rozhodčího Hyžáka na poslední chvíli nahradil rozhodčí Dospěl, který podal velmi dobrý výkon."



Sestavy


TJ Sokol Střítež
D. Cuper [-] - P. Mikl [-] , L. Gerla [-] , J. Basel [-] (55. J. Frydrych [-] ) - M. Melichařík [-] , Z. Hoffman [-] , M. Lušovjan [-] , J. Michalák [-] , J. Baláž [-] - M. Vavruša [-] , R. Kachtík [-] (67. T. Merta [-] )

TJ Poličná
R. Včelný [-] - J. Orság [-] (67. R. Capil [-] ) , J. Bártek [-] , D. Žarlok [-] (73. Z. Žilinský [-] ) , M. Capil [-] - T. Marek [-] - A. Žniva [-] , P. Libosvár [-] , R. Bártek [-] (61. R. Kapusta [-] ) , M. Šedý [-] , P. Bártek [-]

ŽK: 18. J. Michalák , 23. J. Baláž , 85. T. Merta , 90. J. Frydrych - 6. J. Bártek , 21. R. Bártek , 86. R. Kapusta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - ŠVEC Patrik (N), ŠEDÝ Bronislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.