4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 10:15

15.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semetín nedal šanci Valašské Bystřici


Branky


20. J. Šrom , 59. J. Měrka , 80. M. Varga , 88. M. Varga
0

Semetín se po podzimní části jako nováček okamžitě zapojil do boje o postup do 1.B třídy. V prvním jarním kole přivítal na svém hřišti Valašskou Bystřici. Hosté, nacházející se v klidném středu tabulky, přijeli zabojovat o případně body. To se však nepovedlo, semetínští neponechali nic náhodě a svého soupeře zdolali jednoznačně 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení poslal domácí Šrom

Bystřice hrála od začátku velice tvrdý a agresivní fotbal, který nevedl k žádné větší šanci na ohrožení brankáře Floriána, který do Semetína přišel z Hradce Králové. Do vedení se dostali domácí, z levé strany přišel míč na kanonýra Jakuba Šroma, který střelou na vzdálenější tyč nedal Maleňákovi šanci – 1:0. Jedinou výraznou šanci si hosté vypracovali během první půle, po trestném kopu však brankář Florián vyrazil míč na roh. Do šaten se šlo za stavu 1:0.

Měrka se v novém dresu uvedl gólem

Druhý poločas nabídl podobný fotbal, domácí se tlačili do šancí, ale měli to přes důrazné hosty velice těžké. Druhý gól padl v 59. minutě, Sacher prodloužil balon na Nečase, jenž uvolnil novou posilu z Janové Jakuba Měrku a ten se trefil nekompromisně k levé tyči – 2:0. Valašská Bystřice si nevypracovala žádnou kloudnou šanci a jen přihlížela, jak si domácí budují větší náskok. V 80. minutě se dostal ke slovu střídající Martin Varga, kterého krásným pasem našel nestárnoucí Fröhlich a útočník Semetína neměl problém překonat výborně chytajícího Maleňáka – 3:0. Ten samý hráč se prosadil ještě o osm minut později, po přihrávce Sachera zvolil elegantní zakončení lobem a Maleňák tak musel lovit čtvrtý míč ze své sítě – 4:0. Hostující gólman Maleňák svůj tým několikrát podržel a nedovolil tak ostudný debakl. Konečné skóre 4:0 pro domácí celek. 



Ohlasy k zápasu


FC Semetín
Zdeněk Knebl - vedoucí mužstva: "Hosté hráli od začátku tvrdě, podařilo se jim zranit naše dva hráče, jinak neměli žádnou pořádnou šanci. Byl to jednoznačný zápas. Pořádně nás prověří až příští kolo, kdy hrajeme v Halenkově. Tam se ukáže, jestli máme na postup nebo ne."




Sestavy


FC Semetín
M. Florián [-] - R. Fröhlich [-] , M. Olšák [-] , J. Měrka [-] , J. Šrom [-] (46. M. Varga [-] ) , E. Nečas [-] (65. M. Mikušek [-] ) , D. Růžička [-] , O. Pavlinec [-] (71. R. Plandor [-] ) , V. Sacher [-] , D. Hromada [-] , P. Sovák [-]

TJ Sokol Valašská Bystřice
J. Maleňák [-] - O. Vašek [-] , J. Vrábel [-] , M. Bolf [-] , V. Majer [-] - J. Majer [-] (79. V. Karafiát [-] ) , R. Macháček [-] , L. Karafiát [-] (58. F. Křiva [-] ) , P. Pohořelský [-] (81. M. Martinát [-] ) - D. Bolf [-] , J. Vrábel [-] -

ŽK: 40. R. Fröhlich - 41. L. Karafiát .
Hráči zápasu: M. Varga , V. Sacher .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: NEVRLA Jiří - JANČÁLEK Milan (N), CÁB Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.