3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

15.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střítež zdolala Huslenky


Branky


0

Ve Stříteži se utkaly dva celky ze spodní poloviny tabulky. Domácí Sokol nakonec díky slepeným brankám ke konci prvního poločasu svého soupeře z Huslenek porazil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené góly ke konci poločasu dostaly domácí na koně

Domácí musejí začít vyhrávat, aby se vyhnuli případnému sestupu. K tomu jim má dopomoci nový trenér, z Hrachovce totiž přišel kouč Dušan Janošek. Od začátku se hrál vyrovnaný zápas bez velkého množství šancí. Ve 20. minutě došlo k faulu ve vápně domácího mužstva, hostům však byla i přes protesty penalta upřena. Stejná situace nastala ještě během první půle na druhé straně hřiště, hlavní rozhodčí však penaltu odpustil i domácím. Do vedení šla Střítež a stalo se tak nakonec z pokutového kopu. Ve vápně byl faulován útočník Mrůz a Jakub Michalák se z penaltového puntíku nemýlil – 1:0. Vedení 1:0 netrvalo dlouho, o pár minut později se totiž po akci Lušovjana prosadil Martin Vavruša – 2:0. Do šaten tak šli spokojenější domácí.

Slováček pouze snížil

Domácímu mužstvu se povedl konec první půle a začátek té druhé. V 54. minutě to totiž bylo již o tři branky. Martin Lušovjan se nadechl k individuální akci a střelou k tyči zvýšil už na 3:0. Hostům z Huslenek se o pár minut později povedlo alespoň snížit, po rychlém brejku rozvlnil síť za zády brankáře Cupera Jaroslav Slováček – 3:1. Ve zbytku utkání byli lepší hosté, ale své šance nedokázali přetavit v góly. Střítež tak zvládla první krok k záchraně a v soutěžní premiéře pod trenérem Janoškem zvítězila 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střítež
Dušan Janošek - trenér: "V prvním poločase se měly kopat dvě penalty, ale rozhodčí nepískl faul ani na jedné straně. Nakonec jsme se dostali do vedení právě z penalty Michaláka, poté zvýšil Vavruša a na 3:0 dával Lušovjan. Hosté pak byli patnáct minut před koncem lepším týmem, ale nedokázali se prosadit."




Sestavy


TJ Sokol Střítež
D. Cuper [-] - L. Gerla [-] , P. Šichtář [-] (57. Z. Hoffman [-] ) , J. Frydrych [-] - M. Lušovjan [-] (90. M. Melichařík [-] ) , J. Michalák [-] , J. Suchopa [-] (78. R. Kachtík [-] ) - M. Vavruša [-] - J. Baláž [-] , M. Melichařík [-] , T. Mrůz [-] (88. J. Svoboda [-] )

TJ Sokol Huslenky
M. Hučík [-] - T. Zádilský [-] , M. Brhlík [-] , O. Baletka [-] (80. D. Pisklák [-] ) , L. Labaj [-] , T. Helis [-] , J. Zádilský [-] (46. J. Slováček [-] ) , D. Brhlík [-] , P. Obr [-] , V. Hrbáček [-] , J. Gargulák [-]

ŽK: 56. J. Frydrych , 68. Z. Hoffman , 75. D. Cuper - 23. J. Zádilský , 25. M. Brhlík , 33. O. Baletka .
Hráči zápasu: M. Lušovjan .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŽMIJÁK Radim - MERTA Tomáš (N), TYDLAČKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.