4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Hradiště slaví výhru 4:0


Branky


0

V neděli se v Hradišti představila rezerva Sezemic. Zápas by se dal chrakterizovat jako festival promarněných šancí. Více informací o utkání naleznete v této reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spalování šancí na obou stranách

V nedělním zápase hostilo béčko Starého Hradiště rezervu Spartaku Sezemice.

Oba týmy se předháněly v zahazování šancí. Byly to nakonec domácí Sezemice, které doplatily na ohromou nepřesnost v koncovce.

Hradiště se ujalo vedení už v 6.minutě, kdy se po centru Šmída prosadil ve vápně Moučka - 1:0.

V první půli hodně zlobili obranu Hradiště Hajšínek a Knaute. Knaute několikrát v pěkné šanci čelil skvěle chytajícímu Bílkovi, ale neuspěl. Stejně tak další šance Sezemic nebyly proměněny. Ale totéž platilo i na straně druhé, jelikož ani hráči Hradiště totiž neoplývali střeleckou formou.

Ohromnou šanci na srovnání měl pak sezemický Spěšný, ale tísněn obránci neuspěl.

Poločas tak skončil těsným vedením domácích.

Domácí proměnili alespoň něco

Ve druhé půli trend spalování šancí pokračoval dál. Po nebezpečné akci hostů dokázal krásně skórovat Kolín, jeho branka však pro ofsajd nebyla uznána.

Neproměněné šance sezemických byly tvrdě potrestány domácími, kteří proměnili alespoň některé z velkého množství šancí. Vyprávět by o tom mohl zejména útočník Šmíd.

Za domácí se nejprve podruhé prosadil důsledný Moučka, když dokázal v 56.minutě dorazit míč do branky - 2:0. Obranná hra Sezemic už nefungovala ideálně a domácí se často dostávali k přečíslením, která se jim však nedařilo přetavit v branky.

V 62.minutě se gólu dočkal také Šmíd, když po přihrávce Erbana zakončil nájezd hostujících hráčů na brankáře Sezemic, po špatně zahraném ofsajd systému sezemických - 3:0.

Domácí pak mohli vstřelit další branku, smolař Šmíd však neproměnil 1000%ní šanci, když obešel ležícího Levinského, ale prázdnou branku o pár centimetrů minul.

Sezemice si vypracovaly další dvě ohromné šance na snížení. Nejdříve Knaute utíkal sám na bránu, jeho nájezd však byl zastaven taktickým faulem Louvara, který byl oceněn červenou kartou a Hradiště tak dohrávalo v deseti.

O chvíli později Knaute prokličkoval do vápna, kde byl znovu faulován a sudí odpískal pokutový kop. K tomu se postavil právě Knaute a potvrdil známé fotbalové rčení o faulovaném hráči a neproměněné penaltě. Jeho pokus Bílek totiž vyrazil na roh.

v 79.minutě se ještě alespoň jednou dokázal prosadit Šmíd a po přihrávce Erbana uzavřel gólový účet zápasu - 4:0.

Ke konci si hosté vypracovali ještě jednu šanci, kdy po ose Báča - Holeček - Kolín, zakončoval právě Kolín, tento pokus také neskončil v síti.

Utkání tak skončilo 4:0, ale každý z týmů spálil minimálně dalších deset dalších šancí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Staré Hradiště B
Petr Mára ( hrající trenér Hradiště ): „Jsem spokojen s výsledkem, ale s proměňováním šancí tedy spokojen nejsem. Mohli jsme dát klidně třeba třináct gólů. Pochvala pro Bílka za bravurně chycenou penaltu."


Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Staré Hradiště B
J. Bílek [-] - J. Louvar [-] , M. Skuček [-] , M. Jůva [-] , D. Horáček [-] (86. S. Novotný [-] ) - P. Erban [-] , J. Šibrava [-] , P. Mára [-] , J. Moučka [-] - R. Sluťak [-] , R. Šmíd [-] (79. L. Krejčí [-] ) -

TJ Spartak Sezemice B
M. Levinský [-] - R. Skutil [-] , A. Blažek [-] , R. Plecháček [-] , J. Skutil [-] - T. Holeček [-] , P. Spěšný [-] , L. Knaute [-] , M. Brychta [-] (68. Š. Kožnar [-] ) - F. Knížek [-] (74. V. Báča [-] ) , M. Hajšínek [-] (46. J. Kolín [-] )

ŽK: 22. D. Horáček , 71. M. Jůva , 87. R. Sluťak - 69. L. Knaute , 89. R. Plecháček . ČK: 67. J. Louvar .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: Říha Filip - KURŠTEIN Vlastimil (N), HORYNA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.