2:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice přišly o vítězství proti Hradišti


Branky


50. J. Němec , 78. J. Lejsek - 67. P. Erban , 85. P. Mára
0

Rosické béčko přivítalo na svém hřišti rezervu Starého Hradiště. Domácí v zápase dvakrát vedli, ale hosté se dokázali vždy dotáhnout. Dění na hřišti Vám přiblížíme v následující reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí převaha ke gólu nevedla

V rosické sestavě chybělo několik tradičních opor. Avšak o oslabení se nejednalo, jelikož trenér Matějů mohl tentokrát počítat s pomocí A mužstva. Hosté měli se sestavou také svoje problémy. Například na pozici brankáře nastoupil mladíček Lukáš Krejčí, který byl narychlo povolán a v tomto utkání si odbyl seniorskou premiéru.

Jádro hostujícího týmu tvořili zkušení, ale přece jen už trochu starší hráči. A tak Staré Hradiště volilo spíše vyčkávací taktiku, kdy se soustředilo především na obranu a také na šetření sil v teplém počasí, které v neděli panovalo.

Domácí hráči se snažili svého soka dobýt postupným útokem a zezačátku svého soupeře zatlačili. Aktivitou hýřil především Prokůpek, který se po individuálních průnicích dostával ke střelbě ze střední vzdálenosti. Nejprve střílel těsně vedle šibenice Krejčího branky, o chvíli později už hostující golman musel zasahovat a Prokůpkovu svižnou ránu pod břevno reflexivně vyrazil na roh.

Hodně namále měli hosté, když v jejich vápnu vznikl závar po jednom z centrů. Míč se dostal až ke Šlechtovi, který prudkou přízemní střelou těsně za hranicí šestnáctky protáhl brankáře Krejčího, obrana Hradiště míč odvrátila pouze na vápno, kde jej bez přípravy napálil Voleský a míč proletěl těsně vedle tyče hostující branky.

Za hosty pálil nad z tretného kopu Mára. A Erbanova ostrá rána z velké dálky byla sice velmi povedená, ale mířila do míst, kde byl připravený Nahálka.

Staré Hradiště se ještě v prvním poločase dožadovalo penalty, poté co míč trefil ve vápně ruku J.Němce. Rozhodčí Říha se rozhodl nechat pokračovat ve hře.

Jelikož se žádná ze šancí v první půli neujala, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Mára trefil remízu

Hned pět minut po přestávce byl faulován pronikající Voleský a rosice dostaly výhodu trestného kopu z pravé strany těsně za hranicí vápna. Do míče se levou nohou opřel J.Němec a balón, za přispění lehké teče hráčů ve zdi, zapadl do branky - 1:0.

Zanedlouho bylo vyrovnáno. Erban dostal pěknou dlouho přihrávku za obranu a jelikož byl nehlídaný, mohl si míč v klidu zpracovat a vystřelit přesně k tyči - 1:1.

Vzhledem k teplému počasí tempo hry ve druhém poločase trochu opadlo, hlavně tedy ze strany domácího týmu, kde se snažili hru rozpohybovat střídající Lejsek a později také Chládek. Hráči Starého Hradiště dokázali držet míč na svých kopačkách více, než tomu bylo v první půli a hrozili zejména dlouhými pasy, které posílal do křídelních prostor stoper Skuček.

Domácí se snažili zápas překlopit znovu na svou stranu. Pipek vysunul L.Němce, ten ale zblízka posunul míč pouze do vyběhnuvšího brankáře Krejčího.

V 65.minutě se došlo k nešťastnému střetu hlav Voleského a Kuršteina. Vystřídat poté museli oba, ale hůře dopadl hostující hráč, který si odnesl nepříjemné krvavé zranění.

V 78.minutě předvedli rychlou akci domácí. Z vlastní poloviny vyvezl míč Lejsek, přihrávkou do běhu vysunul L.Němce, který si dokázal míč posunout kolem obránců a našel uvnitř pokutového území volného Lejska, kterému střela na zadní tyč vyšla parádně a bylo to 2:1.

Domácí mohli přidat gólovou pojistku.Nejprve L.Němec vybídl střídajícího Chládka, jehož pohotová střela prosvištěla těsně vedle branky. Poté předvedli rosičtí pěknou akci na pravé straně, Chládek poslal centr před branku, kde míč do sítě usměrnil hlavou Klimeš, bohužel pro domácí stál v době přihrávky v ofsajdu, na rozdíl od na zadní tyči číhajícího L.Němce, který by míč mohl pohodlně uklidit do branky.

Rosické zaváhání bylo záhy hosty potrestáno. Centrovaný míč Nahálka vyboxoval pouze na velké vápno a Mára jej placírou z voleje zkušeně přehodil, tento ovedený gól zajistil hostům vyrovnání v 85.minutě - 2:2.

Domácí brali remízu jako ztrátu, ale v závěru zápasu už nedokázali s výsledkem nic udělat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů ( trenér Rosic ): „Zbytečná ztráta v závěru znamenala pouze bodík. V kratších úsecích zaujalo více hráčů, v komplexním hodnocení Němec Jakub.“

TJ Sokol Staré Hradiště B
Petr Mára ( trenér Hradiště ): „Maximální spokojenost s remízou. Rosice byly běžecky lepší, ale celé naše mužstvo zaslouží pochvalu. Vyzdvihnout bych chtěl také výkon dorostenců Krejčího a Louvara.“

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Rosice nad Labem B
V. Nahálka [-] - J. Němec [-] , J. Roubal [-] , M. Morávek [-] , M. Šlechta [-] - Z. Voleský [-] (65. P. Chládek [-] ) , P. Prokůpek [-] (46. J. Lejsek [-] ) , O. Pipek [-] , M. Tomyška [-] - J. Zelinka [-] (79. J. Klimeš [-] ) , L. Němec [-] -

TJ Sokol Staré Hradiště B
L. Krejčí [-] - V. Kurstein [-] (65. S. Novotný [-] ) , M. Skuček [-] , M. Jůva [-] , J. Louvar [-] - P. Erban [-] , P. Blažek [-] , P. Mára [-] , J. Moučka [-] - R. Šmíd [-] , P. Lexman [-] -

ŽK: 49. M. Jůva , 50. V. Kurstein .
Hráči zápasu: J. Němec - L. Krejčí .
Místo: Rosice nad Labem. Počet diváků: 103. Rozhodčí: Říha Filip - STACH Jiří (N), VRATIŠOVSKÝ Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.