1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Ždánice favorita potrápily


Branky


0

Favorit zápasu byl jasný. ale domácí se nezalekli a sehráli s Torpedem slušnou partii. Nakonec se ale fotbalovější hosté radovali z vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě tvrdé rány hostů

Staré Ždánice možná trochu překvapivě dokázaly svému soupeři od začátku zápasu vzdorovat a hrálo se bez šancí na obou stranách. 

Ve 35.minutě zničehonic po rychlé akci tvrdě vystřelil Jiří Kaciáň a míč šel do sítě přes prsty Pleskota v brance domácích - 0:1.

Domácí odpověděli závarem po autovém vhazování, jejich snaha byla zablokována a odražený míč Rychter místo střely raději posílal na spoluhráče před bránou, ale přihrával do ofsajdu.

O chvíli později hosté podobnou možnost využili na druhé straně. K odraženému míči se dostal Koreček a ukázal, že v takových situacích je někdy lepší zavřít oči a tvrdě vystřelit. Propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:2.

Rozhodčí asi hodně spěchal do kabiny nebo mu nefungovaly správně hodinky, jelikož v první půli se nehrálo ani 45 minut.

Vyhrocený závěr

První část druhé půle byla ve znamení favorita, kterého několikrát velmi dobře vychytal Pleskot. Ale třetímu gólu ve své síti nakonec zabránit nedokázal, trefil se střídající Úlehla - 0:3.

Pak hosté polevili a domácí začali zlobit, v tomto směru se nejvíce angažoval mladík Petr Lakatos. Jeden z jeho průniků skončil skončil gólem, kdy po hezké akci nahrál před branku lépe postavenému střídajícímu Rezlerovi a ten nedal golmanovi šanci - 1:3.

Závěr utkání byl vyhrocený. Jeden z hostujících hráčů oplácel předchozí faul a likvidačně loktem trefil Pavla Lakatose. Po následné chvilce strkání a dohadování, rozhodčí raději ukončil utkání. Domácí tak neměli šancí předvést, zda by dokázali vstřelit favoritovi ještě nějaký další gól.

Torpedo si odvezlo ze Ždánic všechny body a míří za konečným třetím místem.

 

Autor: L. N.


Sestavy


Sokol Staré Ždánice
O. Pleskot [-] - J. Svejštil [-] (55. P. Rezler [-] ) , D. Rychter [-] , J. Picka [-] , J. Pulpán [-] - T. Pavelka [-] , A. Kněžour [-] , P. Lakatos [-] , P. Lakatos [-] - M. Valenta [-] , M. Koch [-] -

Torpedo Pardubice
A. Klinecký [-] - J. Vrbata [-] (46. D. Kmošek [-] ) , P. Koreček [-] (60. J. Karlík [-] ) , J. Kaciáň [-] (46. P. Úlehla [-] ) , J. Roman [-] , F. Lukeš [-] , L. Pašťalka [-] , M. Filípek [-] , M. Večeřa [-] , P. Kaciáň [-] (46. J. Štěpán [-] ) , O. Kmoníček [-]

Hráči zápasu: P. Lakatos .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rambousek Miloš - KUBÍČEK Petr (N), ŠTOČEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.