Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2016 17:30

21.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezemice B - Chvojenec 1:3


Branky


0

Sezemice přivítaly v páteční předehrávce doma Chvojenec, který se stále nevzdává v boji o první místo. Jak utkání probíhalo, se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chvojenec se třemi góly uklidnil

Tento zápas se předehrával v pátek třináctého, magie tohoto data možná zaúřadovala a zápas začal asi s půlhodinovým zpožděním, neboť technika v Sezemicích nefungovala tak, jak měla. Vše vyřešil až starý dobrý papírový zápis.

Nakonec tak sudí mohl zápas zahájit a množství diváků mohlo sledovat brzký gol. Psala se 8.minuta utkání a nenápadný centr, pro který si již vybíhal brankář Levinský, byl nešťastně tečován domácím Blažkem a skončil v sezemické brance - 0:1.

Další velká šance se nabídla hostům, když sebrali míč kličkujícímu Blažkovi a řítili se sami na Levinského, tentokrát ale sezemický brankář skvělým zákrokem Chvojenec vychytal. O pár minut později se domácí dopustili chyby při rozehrávce, balonu se zmocnili chvojenečtí a rychlý brejk nadvakrát proměnili, úspěšně dorážel střelec Svatoň - 0:2.

Třetí branku přidali hosté, když sezemická obrana nedokázala z vápna odkopnout míč do bezpečí a skóre se po střele Pokorného měnilo potřetí - 0:3.

Sezemice moc velkých golových šancí neměly, zlobil zejména Langr, který svou rychlostí dokázal obranu hostí prověřit. Po jedné takové šanci, v závěru poločasu, míč skončil na tyči chvojenecké branky a následná dorážka Holečka byla zastavena faulem. Sezemice tak měly v závěru půle možnost snížit z penalty. K té se postavil Langr a proměnil - 1:3.

Zlepšená hra domácích, ale bez gólu

Druhý poločas přinesl množství soubojů, pěkných akcí, hrubek a zahozených šancí, nikoliv však góly. Hra domácích byl zlepšená, ale sezemičtí ji nedokázali potvrdit gólem. I Levinský na druhé straně vychytal minimálně tři samostatné nájezdy Chvojence a nenechal hosty svůj náskok navýšit.

Ve druhém poločase se také na hřišti přiostřilo, což krotil rozhodčí Májek žlutými kartami.

Domácí si nechali největší šanci až do úplného závěru zápasu. Kdy se rozehraný přímý kop snesl na hlavu Plecháčkovi, ale ten z bezprostřední blízkosti nedokázal zamířit přesně.

Chvojenec tak zaslouženě zvítězil v zápase, který si ale trochu zkomplikoval neproměňováním šancí.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice B
Vlastimil Báča ( hráč Sezemic ): Byl to těžký zápas, rozhodlo množství chyb, kterých jsme se dopustili. Na druhou stranu dost šancí vychytal M. Levinský. Příští kolo pro nás nebude o moc snazší, tak snad jsme si vše vybrali v pátek třináctého.


Autor: L. N.


Sestavy


TJ Spartak Sezemice B
M. Levinský [-] - V. Báča [-] , A. Blažek [-] , R. Plecháček [-] , J. Skutil [-] - J. Kříz [-] , T. Holeček [-] , V. Langr [-] , F. Knížek [-] - Š. Kožnar [-] , J. Brychta [-]

Sokol Chvojenec
M. Píša [-] - T. Burkovič [-] , M. Centner [-] , M. Kirchner [-] , J. Pavlíček [-] - D. Nechvíle [-] , D. Pokorný [-] , T. Richter [-] , Z. Andrýs [-] - L. Moravec [-] , J. Svatoň [-] -

Hráči zápasu: M. Levinský - M. Centner .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.