Žihle B doma uspěla šesti góly!


Branky


0


Hned osm branek padlo v duelu Žihle B - Kralovice B. Z vítězství se radovali domácí, kteří vyhráli díky "rodinnému" útoku. V ofenzivní řadě si totiž zahrál otec Jiří Tiesl se synem Filipem Hořejším.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii Slavoje

První půle byla o jednom týmu. A byl to tým domácí. Rezerva Žihle si zastřílela a pěti brankami potvrdila svou převahu v utkání. První čtvrthodina přinesla rovnou tři góly Slavoje. V 6.minutě dal první branku Jiří Tiesl a o necelých sedm minut později to bylo už 2:0, když ve 13.minutě zvyšoval skóre Filip Hořejší. O dvě minuty později pak znovu přesně namířil Tiesl. Stejný hráč umístil míč za záda soupeřova brankáře opět ve 26.minutě. Chvíli před koncem první půle to byl opakovaně Tiesl, který průběžný výsledek upravil už na 5:0. Běžela 38.minuta. Do konce poločasu už hosté neodpověděli a za stavu 5:0 se tedy odcházelo na pauzu.

Produktivní nástup do druhé půle Kralovicím nestačil

Odpověď hostů přišla hned ve 47.minutě. Pavel Pícl se trefil do správného místa mezi tyče a hosté tak vstřelili svou první branku v zápase. A o malou chvíli později přidali i druhou - zásluhou Martina Oršuláka. To ale nestačilo. Po zbytek zápasu se rezervě Kralovic nedařilo prosadit a tak zaúřadovali opět domácí. Blížil se konec utkání, když Filip Hořejší přidal svou druhou branku utkání, kterou konečné skóre upravil na 6:2 pro Slavoj Žihle B.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle B
Jiří Tiesl: Bylo to výborné. Zahrál jsem si se svým synem v útoku a rozstříleli jsme je!
Se zástupcem rezervy Kralovic se nám nepodařilo se spojit.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: KLIK Karel - MEINER Lukáš (N), VOPAT Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.