Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozd si venku poradil se Sokolem Pernarec


0

Třicítka diváků byla svědkem utkání, ve kterém padlo celkem osm gólů. Ke smůle domácích hráčů jich bohužel více vstřelili hosté z Hvozdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hvozd si pohlídal začátek

Pouhé dvě minuty trval bezgólový stav. Reiprich z týmu hostů se postaral o vedení svého týmu a na něj navázal o další dvě minuty později Setikovský. Takže čtyři minuty = dva góly. Na 3:0 zvyšoval v 18.minutě Šlehofer a situace domácích byla kritická. I přes to se jim podařilo snížit. Ve 33.minutě se o to postaral František Košan. O šest minut později ale naději na zvrat pohřbil Jurinec z týmu Hvozdu, díky kterému odcházeli hráči na pauzu za stavu 1:4.

Hosté si závěr ohlídali

Druhá půle přinesla další dobře mířené střely. Nejprve dokázal domácí Košan svým druhým gólem v zápasue snížit na 2:4, aby mu obratem odpověděl Jurinec, který o minutu později také míč vhodně umístil mezi tyče. V závěru se ještě prosadil střídající Charvát a celkové skóre tak uzavřel na výsledku 2:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pernarec
Miroslav Horký: Chyběli nám hráči a podle toho to vypadalo.

TJ Svornost Hvozd
Vladimír Venta: Domácí párkrát nezvládli offside systém a my dokázali proměňovat šance. Po nějakých dvaceti minutách bylo, dá se říct, rozhodnuto. Sice nám dali dva góly, ale nám to tam padalo více.



Sestavy


TJ Sokol Pernarec
P. Motyka [-] - V. Troch [-] , M. Dvořák [-] (72. Z. Janota [-] ) , M. Roučka [-] , D. Brácha [-] - J. Strnad [-] , F. Košan [-] (61. J. Schuster [-] ) , J. Hrubý [-] , P. Dvořák [-] - J. Navrátil [-] , M. Mikula [-] -

TJ Svornost Hvozd
J. Zeídl [-] - J. Čermák [-] - D. Šlehofer [-] - J. Běhounek [-] - F. Kolář [-] (46. L. Charvát [-] ) , M. Reiprich [-] , L. Valtr [-] , J. Setikovský [-] , J. Schön [-] , V. Venta [-] , D. Jurinec [-] (70. L. Lego [-] )

ŽK: 62. V. Troch - 31. L. Valtr .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - MIKULA Ivan (N), VENTA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.