Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 15:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pňovany rozhodly už o poločase!


0

Mladý tým Pňovan si jde zcela jasně pro 3. místo. Do dnešního zápasu vlétli hráči domácích s chutí a už o poločase vedli 5:1. Ve 2. poločase už tolik branek nepadlo a domácí si výsledek pohlídali a zvítězili 7:2! Touto výhrou se Pňovany dostaly před svého soupeře Všeruby a už mají náskok 2 bodů a ještě jedno utkání k dobru. Boj o 3. místo nejspíše rozhodne příští kolo, jelikož si to rozdají Pňovany právě se Všeruby, které budou mít výhodu domácího prostředí. Pokud Pńovany vyhrají alespoň na penalty, bude už jisté, že Pňovany skončí na třetí pozici a Všeruby s velkou pravděpodobností obsadí nepopulární čtvrté místo. Za to na druhé straně Sulkov se nikam neposunul a zůstává nadále na deváté pozici. Tato prohra musí hrát do karet Přehýšovu, který v neděli by se rád před tento celek dostal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pňovany si smlsly na soupeři

Před zápasem bylo všem jasné, kdo je tady favoritem. Pňovany už nutně potřebovaly naplno bodovat, aby předběhly svého rivala o 3. místo. Sulkov dnes přijel pouze s jedním náhradníkem, což pro domácí bylo také plus. Domácí také měli oporu v zázemí hřiště v podobě šesti roztleskávaček, které se museli zalíbit domácím divákům. Od samého začátku zápasu bylo vidět, že domácí chtějí vyhrát a za tím si pevně šli. Hned z počátku se dostávali do gólových šancí a Sulkov se skoro k ničemu nedostal. První branka padla už v 10. minutě šťastnou náhodou pro domácí, kdy Luboš Mečl poslal kopnutý balon do vápna, a stoper s brankářem se srazili a míč propadl až do brány. Tato branka domácí ještě více nakopla. Na střely suverénně vedli také domácí. Postupem času domácí zjistili, že největší slabinou Sulkova je jejich brankář a tak začali na něj více střílet. A taky branky padaly i to ve velmi rychlém sledu. Luboš Mečl v 18. minutě přidal druhý gól. O další 2 minuty později si připsal branku také Ondřej Svítil. Ve 30. minutě rozšířil seznam střelců Petr Loukota. Hosté ale přeci jen nějakou branku vsítili a to ve 34. minutě zásluhou Petra Pecháčka. Domácí svými střelami Radima Javorského vůbec nešetřili a ve 38. minutě přidal pátou branku domácích Václav Albl. Bylo vidět, že gólman Sulkova není moc ve velké formě. Poločas tedy skončil 5:1 a obě mužstva se odporoučela do kabin.

 

Čistá a klidná dohrávka

Domácí do poločasu vstoupili s tím, že si chtějí pohlídat zbytek zápasu a do šancí se dostávat z breaku. Už v 50. minutě hosté vstřelili svůj druhý gól zásluhou Milana Třeštíka, který dorazil vyražený balon od brankáře do prázdné brány. Hosté po gólu pocítili šanci a svého soupeře začali přehrávat. Asi tak po 10 minutách se domácí dostávali do breakových šancí, které ale nedokázali využít. Sulkov hrál jenom na risk a v obraně měl pouze 2 obránce. Z toho také pramenili další branky domácích. V 70. minutě Petr Loukota zvyšoval na 6:2. O krásnou sladkou tečku na závěr se postaral Václav Dražský, který vystřelil na Javorského asi z 35m. Javorský neměl žádnou šanci tomuto gólu zabránit. Branka padla v 81. minutě. Pak už se zápas jen dohrával a domácí mohli slavit zasloužené vítězství 7:2! Cenné 3 body pomohly Pňovanům se dostat před Všeruby o 2 body a to ještě mají pňovanští borci jedno utkání k dobru. Zápas se hrál velmi čistě a nebyla rozdána ani jedna karta. Zápas byl opravdu pohodový. Jako nejlepší hráče za domácí jmenujeme Václava Dražského a Ondřeje Svítila. Vzhledem k výsledku a výkonu hostů nejmenujeme nikoho.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pňovany
Ondřej Bindar (obránce): Odehráli jsme solidní výkon. Mohlo to být i lepší, ale 3 body jsou důležité. Po tom, co jsme zjistili, že slabinou hostů je brankář, tak jsme častěji stříleli a vyplatilo se nám to. Na našem kontě jsme chtěli udržet čistou nulu. Škoda, že se nám to nepovedlo. Pro příští zápasy chceme mít, co nejlepší pozici a motivaci.

TJ Sparta Sulkov B
Hosté se k zápasu nevyjádřili:



Sestavy


TJ Sokol Pňovany
T. Dalík [-] - T. Gregor [-] , P. Loukota [-] , L. Mečl [-] , O. Svítil [-] , V. Dražský [-] , T. Šikýř [-] , K. Jindra [-] , O. Bindar [-] , V. Albl [-] , J. Kafka [-]

TJ Sparta Sulkov B
R. Javorský [-] - P. Kubeš [-] , D. Tomáš [-] , J. Dubský [-] , K. Batěk [-] , D. Štípek [-] , M. Třeštík [-] , M. Janout [-] , D. Rolník [-] , J. Straka [-] , P. Pecháček st. [-]

Místo: Pňovany. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Orlík Vladimír - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.