0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná slaví postup do III. třídy!


Branky


0

Už od samého začátku byla Třemošná jasně lepším týmem a pohlídala si v klidu celý zápas. Třemošná zvítězila 0:3 a slaví postup do III. třídy se ziskem 47 bodů. Třemošná se tak vrací o třídu výše a uvidíme, jak si v ní povede příští sezónu. Na druhé straně Hadačka končí na sedmé pozici. 

Gratulujeme oběma týmům k jejich umístění v letošní sezóně!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třemošná nenechala nic náhodě

Už od samého počátku zápasu bylo jasné, že Třemošná se do svého soupeře pustí. Přeci jen jde Třemošné o postup a nemůže si dovolit zaváhat v posledním zápase sezóny se slabším celkem a nechat postup Dolní Bělé. Na obou stranách bylo dost hráčů na střídání. Třemošná sem přijela s maximálním počtem 17 hráčů. Hned od prvních minut hosté dominovali hře a už ve 3. minutě se prosadil kapitán Třemošné Michal Kecer, který svým gólem určitě přinesl velký klid pro svůj celý tým. Hadačka byla téměř bez šance. Třemošná udávala tempo hry. Druhou branku přidal Václav Mareš ve 13. minutě. V tu chvíli to vypadalo, že Třemošná už o dvougólový náskok nepřijde, ba naopak ho ještě navýší. Jiří Matějka zvyšoval na 0:3 ve 35. minutě a už se mohlo pomalu slavit, protože Hadačka byla horším týmem. Třemošná si své vedení zasloužila. Za stavu 0:3 šly oba týmy do šaten.

 

 

 

 

Oslava postupu + hrozivá situace

Třemošná měla zápas v plné moci, jelikož i ve 2. půli byla lepším týmem. Třemošná mohla ještě sem tam nějakou branku do Pechovy svatyně přidat, ale to už se nestalo. Domácím se také nepodařilo vstřelit branku. Několik minut před koncem přišel nepříjemný zákrok, kdy Aleš Houška při střetu utrpěl otřes mozku a měl zlomené 2 žebra a k tomu všemu ještě natrhlou plíci. Samozřejmě to se hned nevědělo, ale podle toho jak ležel Houška na hřišti, musela být přivolána rychlá záchranná služba. Hráč byl hned převezen do nemocnice, kde byl ihned ošetřen. V nemocnici si chvíli bude muset poležet. Podle posledních zpráv by měl být snad v pořádku, tak doufejme, že se rychle uzdraví. Přejeme mu hodně zdraví! Co se týče zápasu, tak po domluvě obou týmů byl zápas předčasně ukončen. Třemošná tedy zvítězila 0:3! Toto vítězství tedy posunuje Třemošnou zpět do III. třídy, kde se pokusí udržet. Toto vítězství určitě nepotěšilo Dolní Bělou, která končí smolně na druhém místě se ztrátou 2 bodů. O postupu rozhodl s největší pravděpodobností kontumovaný zápas ve prospěch Třemošné, který se odehrál již na podzim v 1. kole. Dolní Bělá může tohoto zápasu jenom litovat. 

Dnešní soupeř Třemošné končí na sedmé pozici, která byla pro Hadačku už jistotou před tímto zápasem.

 

Gratulujeme k postupu Třemošné do III. třídy!!! Ať se jim podaří alespoň se udržet ve III. třídě, kde už soupeři budou o něco kvalitnějšími celky.

 

Hadačce také patří gratulace k sedmé pozici, i když tady to mohlo být o něco lepší.

 

Sestava roku:

Nezapomeňte, že nás všechny čeká sestava roku, kde budou vybráni jen ti nejlepší hráči z každého týmu. Jak z Hadačky, tak i z Třemošné bude alespoň 1 zástupce v této sestavě. Ještě bohužel nevíme, kdy anketa o hráče roku odstartuje. Dá se předpokládat, že to bude po skončení IV. třídy sk. A, kde se ještě bude hrát 2 týdny. Proto nezapomeňte tento web sledovat i nadále. Až dostaneme nějaké informace, budete včas o tom informováni prostřednictvím článku na tomto webu.

 



Ohlasy k zápasu


FK Trafo Hadačka
Vlastimil Pech (předseda, hráč): Dnes byli hosté jasně lepším týmem. Třemošná zaslouženě vyhrála. Celkovou sezónu hodnotím špatně. Po zimní pauze nám odešli lidi. Měli jsme vyšší ambice na lepší umístění i vzhledem k našemu kádru. Po zimní pauze jsme ztratili hráče, kteří nám odešli, a jaro jsme jen dohrávali. Pro příští sezónu nevidím nějaký zlepšený potenciál. Sedmá pozice je pro nás nejhorší umístění v celé historii našeho klubu.

TJ Tatran Třemošná B
Michal Kecer (kapitán mužstva): Byli jsme jasně lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. Jsme spokojeni. Je to výborný, že jsme postoupili. Dokázali jsme to, co jsme chtěli. V příští sezóně to bude těžší a snad to zvládneme a nespadneme jako předtím.



Sestavy


FK Trafo Hadačka
V. Pech [-] - J. Střelec [-] , D. Píša [-] , J. Junek [-] , F. Hausner [-] - J. Krša [-] , A. Běhounek [-] , M. Junek [-] , J. Zajíček [-] - R. Knedlhans [-] , T. Valenta [-]

TJ Tatran Třemošná B
D. Hrdina [-] - P. Šerý [-] (53. A. Houška [-] ) , D. Fehér [-] (45. V. Pihera [-] ) , M. Beránek [-] (45. J. Dobrý [-] ) , L. Radič [-] , J. Matějka [-] , M. Kecer [-] , V. Mareš [-] , M. Jánský [-] , S. Vácha [-] , M. Pešek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.