R. Kučera 10. (p.)
1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hadačka výhrou stvrdila sedmou pozici!


Branky


10. R. Kučera (p.) - 25. A. Běhounek , 30. T. Valenta , 80. M. Junek (p.) , 82. R. Knedlhans
0

Před zápasem byla Hadačka menším favoritem. Nicméně do zápasu lépe vstoupili domácí. Hostům se ale povedla otočka ze 1:0 na 1:4! Hosté byli lepší v proměňování šancí a zaslouženě zvítězili. Hadačka touto výhrou potvrdila svoji aktuální pozici v tabulce a tato sedmá příčka jim bude patřit i po posledním zápase. Mladotice už mají své místo taky jisté a skončí tedy na deváté pozici bez ohledu na výsledek Vysoké Libyně. Ve vzájemných zápasech mají totiž Mladotice lepší bilanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hadačka otočila 1. půli

V tomto zápase už o tolik nešlo. Hadačka si mohla pojistit sedmou pozici a Mladotice zase tu devátou. Ze začátku vstoupili do utkání lépe domácí, kdy po faulu na Radka Kučeru byla odpískána penalta. Kučera si samozřejmě jako nejlepší hráč svého týmu vzal míč na starost a svoji šanci bez problému proměnil a to v 10. minutě. Pak ale převzali iniciativu hosté a začali domácí jasně přehrávat. O vyrovnání se postaral Aleš Běhounek v 25. minutě. O dalších 5 minut později obrátil stav zápasu Tomáš Valenta ve prospěch Hadačky. Z významných událostí to je tak vše a obě mužstva za stavu 1:2 odešla do kabin.

 

Baum poslal svůj tým "do kytek"

2. půle nabídla celkem vyrovnaný průběh. Obě mužstva se dostávala do šancí, ale góly vůbec nepřicházely. Až v 80. minutě přišel zlomový moment zápasu, kdy domácí Václav Baum dostal druhou žlutou kartu od hlavního arbitra pana Dušana Sopra a musel se tak předběžně do sprch. Faul přišel v pokutovém vápně a tak byla nařízena penalta. Míč si vzal na starost Milan Junek, který bez problému proměnil. Pro domácí už bylo velmi těžké něco udělat se zápasem, navíc když měli k dispozici jen 10 hráčů na hřišti. O 2 minuty později přidal čtvrtý přesný zásah Radek Knedlhans a tím pádem bylo po zápase. Poté se zápas jenom dohrával. Hadačka tak slaví vítězství 1:4 a má jistotu sedmé pozice na konci sezóny. Mladotice i přes prohru mají svoji devátou pozici také jistou. Dnešní výkon rozhodčího byl solidní. Rozdaly se 3 žluté karty, z čehož pramenila jedna červená. Vzhledem k výsledku nejmenujeme za domácí žádného hráče. Za hosty jmenujeme Tomáše Valentu a Radka Knedlhanse.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice B
Dušan Hynek (vedoucí, kapitán mužstva): S výsledkem nejsem spokojen a s výkonem spíše také ne. Mrzí nás neproměněné šance. Oni proměnili své šance a my bohužel ne. Poslední zápas jedeme do Dolní Bělé, tak to se ctí odehrajeme. Na rozhodčího si nemůžeme stěžovat. Zvládl to v pohodě.

FK Trafo Hadačka
Hosté se k zápasu nevyjádřili:



Sestavy


TJ Sokol Mladotice B
J. Šmídl [-] - D. Hynek [-] , V. Janeček [-] , F. Šimera [-] , V. Soukup [-] - V. Sebránek [-] (82. J. Jánský [-] ) , V. Baum [-] , V. Houdek [-] , V. Mour [-] - K. Šírek [-] (72. P. Šimera [-] ) , R. Kučera [-]

FK Trafo Hadačka
V. Pech [-] - J. Střelec [-] , D. Píša [-] , J. Junek [-] , F. Hausner [-] - J. Krša [-] , A. Běhounek [-] , M. Junek [-] (88. T. Verner [-] ) , J. Zajíček [-] - R. Knedlhans [-] , T. Valenta [-] (85. M. Beneš [-] )

ŽK: 51. V. Sebránek , 75. V. Baum . ČK: 80. V. Baum .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SOPR Dušan - HAUZNER Jiří (N), PÍCL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.