Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plasům se přiblížila vysněná pátá pozice!


Branky


0

Plasy touží alespoň po té páté případně čtvrté pozici. Snaží se dohnat ztracené manko z minulých zápasů. Poločas byl sice vyrovnaný 1:1, pak ale hra byla jen v režii domácích, kteří se dostávali často do útoku, a zápas skončil pro domácí zaslouženě 4:2! Tato výhra ještě přinesla Plasům naději na zisk dokonce čtvrté příčky. To by ale musely v příštím kole porazit Trnovou a doufat v zaváhání Kozojed. Kožlany jsou už bezpečně na osmé pozici, na které zůstanou i po posledním zápase. Příští zápas si tak mohou jen užít před domácími diváky s Vysokou Libyní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočka do šatny

Plasy před zápasem věděly, že pokud chtějí skončit lépe jak na šesté pozici, tak dnes musejí vyhrát. Na druhé straně byly Kožlany, kterým už o tolik nešlo, protože jim byla souzena sedmá nebo osmá pozice. Domácí dnes nastoupili k utkání akorát v 11 lidech bez možnosti na vystřídání. Do brány Plasů musel jít znovu jako při minulém utkání mladý kluk Mathias Halilov. Tradiční brankář Karel Žemlička šel tedy do útoku, kde se moc uplatnil, o tom ale až později. 1. půle byla celkem vyrovnaná. Domácí měli pár šancí ke skórování, ale jakoby nemohli najít ten správný klíč k odemknutí Švambergovy svatyně. Úvodní branku utkání vstřelili právě hosté a to v 38. minutě. Autorem branky se stal Ondřej Kozler. Záhy poté se domácí prosadili jen o 3 minuty později. O vyrovnání se postaral již zmiňovaný Karel Žemlička. Domácí ještě stihli v 1. půli bleskovou otočku na 2:1. Šťastným střelcem se stal nejlepší hráč Plasů Tomáš Vaňourek, který z pokutového kopu přidal na svůj účet již devatenáctý přesný zásah. Branka padla ve 45. minutě. V poločase to bylo tak vše a obě mužstva odešla do kabin za stavu 2:1.

 

Pohlídaný zápas a Vaňourkovo jubileum

Domácí tak rychle otočený stav zápasu ještě více nakopl. Plasy se dostávaly ke své hře a ovládly hru. Domácí borci měli několik šancí ke skórování. Jednu z nich proměnili v 56. minutě, kdy Tomáš Vaňourek přidal jubilejní dvacátou branku v sezóně. Po gólu hra probíhala velmi podobně a domácí přidali z breaku ještě čtvrtou branku na svůj účet a to v 76. minutě. Autorem branky se stal Karel Žemlička. Úplně na závěr ještě hosté alespoň korigovali výsledek na konečných 4:2! Branka padla v 86. minutě zásluhou Pavla Fialy. Plasy si tak vybojovaly důležitou výhru a udržely si naději na obsazení minimálně páté příčky. Zápas dnes byl trochu více přiostřený a proběhlo hodně soubojů. Hlavní arbitr pan Tomáš Kovářík musel rozdat celkem 5 žlutých karet. Jako nejlepší hráče za domácí jmenujeme Karla Žemličku a Josefa Langa. Vzhledem k výkonu hostů nejmenujeme žádného hráče.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy B
Daniel Braun (vedoucí): Se zápasem jsme spokojeni. Podali jsme dobrý výkon, na to v jakém jsme byli složení. Půlka mančaftu byla po zápase odrovnaná, ale naši kluci to zvládli. Jsem moc spokojen. 1. půle byla taková vyrovnaná, ale nám se podařilo vývoj otočit. 2. půle už byla jen v naší režii.

TJ Olympie Kožlany B
Hosté se k zápasu nevyjádřili:



Sestavy


TJ Sokol Plasy B
M. Halilov [-] - A. Kubík [-] , L. Černý [-] , S. Cvrček [-] , K. Žemlička [-] , P. Košťál [-] , V. Růžička [-] , V. Plic [-] , J. Lang [-] , F. Bešta [-] , T. Vaňourek [-]

TJ Olympie Kožlany B
J. Švamberg [-] - M. Vališ [-] , P. Krev [-] , R. Vališ [-] , R. Vališ [-] , M. Melichar [-] , J. Jícha [-] , O. Kozler [-] , Z. Polcar [-] (68. M. Šubrt [-] ) , J. Fiala [-] (63. P. Fiala [-] ) , P. Jícha [-]

ŽK: 15. T. Vaňourek , 34. P. Košťál , 73. S. Cvrček - 45. J. Švamberg , 90. P. Fiala .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOVÁŘÍK Tomáš - TOPINKA Petr (N), ŠNAJDR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.