1:2
(1:0)
62. R. Tůma (p.)
88. R. Tůma
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškov vítězně na hřišti Rakové !


Branky


35. P. Kučera - 62. R. Tůma (p.) , 88. R. Tůma
0

Souboj těchto týmu se odehrál za velkého horka , který udělalo velký obrazek na tom, jak bude vypadat výkon hráčů.Raková si ještě může zabojovat o postup do vyšší soůtěže, takže každy bod je pro ně důležitý a naopak zase Těškov se s velkou pravděpodobnosti vklidu udrží v soůtěži a bude bojovat o lepší pozice.Minuly zápas těchto celků skončil překvapivým debaklem 6:0 pro Rakovu, v tomto soubojisi Raková doslova vychutnala své střely , ale dnes tomů bylo jinak a týmy mají, také jiné herní zkušenosti s rychlosti, jaký se dnešní hra a styl mění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vítězně pro domácí !

Zápas začal velmi vyrovnaně a oba celky začali stejně .Do pár slibných příležitostí se dostali oba celky, ale ani jeden nedokázal této možnosti využít a tak se první polovina poločasu odehrávala nahoru dolů, poté ale domáci zabrali a chtěli ukázat, jak si dokažou vyšlápnout na celky s vyšších pater ..A 35 minuta jim to potěšení přinesla, po krásné týmové souhře se míč dostal, až na Pavla Kučeru, který ho krásně zpracoval a zamířil mezi tří týče a to ůspěšně ! Domácí tedy vedli od 35 minuty 1:0.Zbytek poločasu se hosté snažili o vyrovnání, ale  domácí hosté měli také občas navrch.Každopádně se nic nestalo a domáci tedy dokázali ovladnout první poločas za stavu 1:0.

Hoste zabojovali

Do druhého poločasu vstoupili lepé hoste.Jelikož se snažili o vyrovnání , tak hráli velmi ůtočně a předvaděli bojovný fotbal.Za nedlouha se jim tato hra vyplatila a po faulu domácího hráče dostali domáci výhodu pokutového kopu a v této disciplíně se domáci nemílili a dokázali vyrovnat zápas a autor této branky se stal bojovník se jménem Tůma Radek.Hosté si ne a ne přiznat , že by nevyhráli a tak začali tlačit na plné obratky a předvaděli hru hodnou vítězu.Druhý poločas se chýlil ke konci a hosté stále eště nevedli, až 88 minut jim přinesla vytoůžený výsledk , kdy jeden s Těškovskkých hráču centroval dovápna, tak Radek Tůma byl ten kdo si míč zpracovali a uklidili přesně do nekrytých brankařských míst.Hosté tedy dokázali domáci porazit 2:1.Pokud ste toto utkání navštívili, tak kouknětě na zhodnocení ukání a zhodnotě tám tento zapas, budeme vám za to vděční !



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková B
Pavel Janda: Utkání jsme odehráli s relativně dobrým výkonem, ale nedokázali jsme využít velké šance a proto jsme prohráli.Diváci velmi dobře fandili a rozhodčí píska bez nějaké věčí chybičky !

FC Těškov
Luboš Hrabák: Zápas byl od začátku doprovázen ohromným horkem a hráči měli s touto záležitosti velmi těžký souboj.Ale je pravdy , že jsme měli spoustu šanci, které jsme bohužel nedokázali využít.Jinak to byl moc pěkný zápas . Diváci byly super a rozhodčí pískal v rámci pravidel



Sestavy


TJ Sokol Raková B
P. Šístek [-] - F. Bůcha [-] , J. Šilhánek [-] , P. Procházka [-] , R. Harnoch [-] , J. Kořínek [-] , P. Kučera [-] (46. O. Král [-] ) , V. Běhounek [-] , M. Pelc [-] , T. Nolč [-] , D. Balík [-] (68. J. Blažek [-] )

FC Těškov
J. Szalai [-] - J. Florián [-] , D. Hadroušek [-] , D. Šeterle [-] (75. P. Kratochvíl [-] ) , J. Pacák [-] , M. Dongres [-] , Š. Onufriy [-] (46. L. Novák [-] ) , M. Vild [-] , M. Šafarčík [-] , R. Tůma [-] , T. Pittner [-]

ŽK: 78. J. Blažek - 39. M. Vild . ČK: 94. M. Šafarčík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PRAŽSKÝ Tomáš - SANDTNER Jaroslav (N), LISÝ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.