3:1
(0:0)
73. M. Šafarčík (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškov se přiblížil středu tabulky


Branky


58. R. Tůma , 79. L. Novák , 80. M. Šafarčík - 73. M. Šafarčík (vl.)
0

Při střídavém sobotním počasí se odehrál souboj mezi domácím Těškovem a hostujícími Volduchamy.Tyto týmy děli v tabulce po tomto utkání už jen 2 body a Těškov má navíc zápas k dobru , takže se jednalo o skvělou podivanou a zápas , kdy se týmy snažili ze sebe vydat to nejlepší. V minulém zápase zvítězili Voldušští , v poměru 2:1, takže Těškov měl co vracet a vratili to velmi slušně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas

Těškovští natěšení před domácím publikem a na domácím hřišti, se již od první minuty snažili vrátit hostům minulý zápas a prvních 20 minut se jim to vedlo velmi dobře.Domáci již od první muinuty hráli přesně to na co čem sev kabině domluvili a ukázali , že bojovnost maji v žilách. Když se jim dařilo držet míč na zemi přihrávat a ůtočit, ale stale se jim nedařilo dát branku . Po uběhnutí 20 minuty se hra vyrovnala a soupěr drzěl krok s domácími a domácím se stalo přesně co si nepřali a to bylo to , že začali hrát stylem, který jim nesedi a to herním stylem hostů, kteři balon nakopavali a ten stále zůstaval ve vzduchu.Celý poločas , už proběhl tímto stylem, na obou stranách byly šance, ale nikdo žadnou nedovedl využít.Tento poločas byl, ale nepřijemný pro jedno hostujíiho hráče a to vítěze jednoho z podzimích kol Davida Hadrouška, který si již od začátku stěžoval na bolest nohou, ale první poločas ješte zvládl dohrát.Do druhého se tedy šlo za vyrovnaného stavu 0:0.

Po závanu v kabině Těškov opět u kormidla

Po první poločase si oba týmy řekli v kabině svoje a tak hra dostala jasného vůdce.A tím vůdcem byly domáci, kteři do poločasu vletěli a to co si řekli to také hráli.Zase to byl hra po zemi o hodně prihrávkach a velkých šancích, ale tědka už se to vyplatilo.Domáci dokázali využít svůj tlak a v 58 minutě po krasné kombinačni akci dokázali skorovat a tím konečním střelcem byl Radek Tůma, který domáci poslal do vedení 1:0.Domáci dal dominovali hře , ale v 73 minutě udělali velkou hrubku a po malé domu, to domácímu golmanovi přeskočilo a hostům se podařilo vyrovnat na 1:1.Domáci brankař se s tohoto golu vynil , ale jeho chyba to nebyla, tak poté dokázal krásně vychytat dvě střeli , tak se mu zase lépe dařilo.Nasledně se do toho domáci opřeli a zápas začal dostávat jejich vysněný verdikt.V 79 minutě dokázali zase po skvělé akci zase přehodit vedení na svou stranu a uklidnit hru a za necelou minut přidat další bránu , která byla poslední v tomto zápase , takže zbytek duelu už byl jen o dohrání.Domáci si tedy dokázali vydřít svůj cíl a porazil Volduchy 3:1.Nakonec tu jestě máme informace , jak to dopadlo s Davidem Hadrouškem, který nedokázal dohrát zápas a večer musel odjet na pohotovost, ale mělo by to být v pořádku.



Ohlasy k zápasu


FC Těškov
Luboš Hrabák: V kabině jsme si řekli, jak budeme hrát a prvních 20 minut se nám to velmi dařilo. Hráli jsme pěkně po zemi a věděli jsme co a jak. Pote jsme, ale podlehli hře soupeře a hrálo se pořad ve vzduchu a hra nám neseděla. Na konci zápasu začali padat góly. Branka , kterou jsme dostali od soupeře byla po naši velké chybě, kdy terén byl hladký a bylo to rychlé .Naše góly padali s hezkých akci a taky se nám povedl jeden roh a v zápase se nám zranil David Hadroušek ,který si stěžoval na bolest nohy, ale nevím jak to s ním tedka vypadá

TJ Volduchy B
Pavel Bron: Zápas se mi moc nelíbil a bylo tam hodně nepřesností .Domáci byly štasnější a zasluhou vyhrály.Zápas to byl pohodový a nemyslím si , že byl pro diváky pohledný.



Sestavy


FC Těškov
J. Szalai [-] - J. Florián [-] (62. J. Stankev [-] ) , L. Novák [-] , M. Dongres [-] , T. Černý [-] , M. Šafarčík [-] , D. Hadroušek [-] (71. P. Kratochvíl [-] ) , M. Vild [-] , J. Pacák [-] , R. Tůma [-] , T. Pittner [-]

TJ Volduchy B
F. Melka [-] - J. Kratochvíl [-] , J. Zeman [-] , L. Straka [-] , J. Přibík [-] (46. F. Bron [-] ) - R. Pernica [-] , J. Hoblík [-] (46. J. Straka [-] ) , J. Raizer [-] - P. Vaněček [-] (69. M. Plundrich [-] ) , M. Zlatohlávek [-] - J. Černý [-] (69. P. Bron [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: PICEK Lukáš - DONGRES Martin (N), RIEGER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.