Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Odplata příkošic za minulý zápas.


Branky


0

Sobotní utkání těchto celků slibovalo zajimavoů podívanou, oba celky si drži první příčky v této soutěži a snaži se bojovat o co nejlepší umistění.Minulý zápas těchto soupeřů skončil lépe pro Rakovou, která dokázala zvítězit 4:2 na půdě hostů, takže příkošice toužili po odplatě a ta se jim táké povedla, ale více už v dalším článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Magnet kola sliboval dobrý fotbal a plány na další překvapení pro domácí. Raková však zaspala začátek a už po 40 vteřinách po rohu hostů přímo do branky na zadní tyč prohrávala 0:1. Domácí se snažili o srovnání, ale obrana hostů je k tomu dlouho nepouštěla. Až v 18´ obránce hostů zahrál rukou a domácí Kořínek z penalty vyrovnal skore na 1:1. Ve 24´ Ladislav Bůcha pěkným centrem oslovil Jaroslava Šilhánka, ten zpětnou přihrávkou na vápno našel Františka Bůchu a ten se trefil mimo rozhýbaného brankáře hostů. 2:1. Příkosice chtěli rychle odpovědět a povedlo se jim to hned ve 27´ tečovanou střelou z 20 metrů pod břevno. 2:2. Ve 44´ dokonce mohli hosté jít do vedení po odpískané penaltě, ale gólman Jan Šilhánek byl skvělým zákrokem proti.

Hosté bojovali za obrat

Ve 2.poločase se dlouho nic zajímavého nedělo a obrany vítězily nad útočníky. Až v 62´ přišel rozhodující úder hostů centrem přes celou obranu domácích, který uklidil hráč hostů hlavou k tyči. 2:3 Hned v 66´ mohli hosté vedení navýšit po samostatném úniku na brankáře, ale byl z toho jen rohový kop po jeho zákroku. Domácí se snažili marně s výsledkem něco udělat a největší šanci měl v 87´ Jaroslav Nolč, když z bezprostřední blízkosti trefil pouze brankáře hostů. Hosté vedení už udrželi.Nejlepší hráč domácích byl gólman Jan Šilhánek, který se zaskvěl výbornými zákroky a chycenou penaltou



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková B
Pavel Panda: Byl to zápas s velmi těžkým soupeřem , takže výsledek odpovídá, že se hosté na zápas lépe připravili. Duel to byl pěkný, žádné zbytečné konflikty a diváci, ač na to, že jsme prohráli si zápas užili.

TJ Čechie Příkosice
Jan Novák: V tomto zápase jsme byly lepším týmem , ale oni měli více šancí, nedali penaltu a odte doby , jsme vládli na hřišti mi, byl to těžký soupeř, ale také to byla velmi pěkná hra, divaci byly spokojeni z jakým nasazením do toho oba celky šli. Rozhodčí velmi dobře pískal a na závěr si všichni podali ruce , take žádný osobní konflikt.



Sestavy


TJ Sokol Raková B
J. Šilhánek [-] - F. Bůcha [-] , J. Šilhánek [-] , V. Běhounek [-] , R. Harnoch [-] , J. Kořínek [-] (46. M. Běle [-] ) , M. Pelc [-] (46. O. Král [-] ) , L. Bůcha [-] , T. Nolč [-] , J. Nolč [-] , D. Balík [-]

TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - L. Krajdl [-] (90. Z. Šmíd [-] ) , J. Čada [-] , M. Kravařík [-] , P. Voříšek [-] , T. Pražák [-] , V. Nový [-] , P. Gosza [-] , P. Komanec [-] , J. Janout [-] (80. M. Jelínek [-] ) , T. Jelínek [-]

ŽK: 70. J. Nolč , 72. L. Bůcha - 20. J. Janout , 90. V. Nový .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STANĚK Petr - HUCL Lukáš, ŠTORKÁN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.