3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 15:00

21.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citice jsou doma silné. Tentokrát porazily Nejdek


Branky


11. M. Hamouz , 18. M. Hamouz , 60. M. Hamouz
0

Na hřišti v Citicích se moc často nevyhrává. Důkazem toho mohou být zápas domácího celku s Mariánkami, Březovou anebo s Nejdkem. Právě posledně zmiňovaný tým zavítal do Citic v rámci 21. kola. Nejdečtí fotbalisté se proti dravým domácím nedokázali prosadit ani jednou a nakonec prohráli v poměru 3:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči začali utkání velmi aktivně a Nejdek se s jejich nakopávanými míči na útočnou polovinu nedokázal dlouho vyrovnat. Domácí ze své taktiky těžili už v 11. minutě, kdy se do sítě Nejdku trefil Miroslav Hamouz. Netrvalo dlouho, přesněji řečeno sedm minut a Citice vedly už o dvě branky. Opět se o gólový příspěvek svého mužstva postaral Miroslav Hamouz. Nejdek byl z nepříznivého vývoje utkání zneklidněn a v prvním poločase nedokázal najít recept na aktivní a velmi dobře zabezpečenou obranu domácího celku a téměř k žádné příležitosti se nedočkal. Do šaten se tak odcházelo za stavu 2:0 ve prospěch domácích.

 

I ve druhé půli hrály Citice to samé, jako v poločase číslo jedna s tím rozdílem, že Nejdečtí v šatně vymysleli recept, aby se soupeř nedostával do tolika šancí a navíc se i hostující tým začal probíjet do útoku. Veškeré šance, které si hosté vytvořili však chytal výborný Moule, který nedovolil soupeři skórovat ani jednou. Když navíc v 60. minutě dokonal hattrick Miroslav Hamouz, bylo o vítězi utkání rozhodnuto. Citice tak zvítězily na domácím hřišti i tentokrát, když přehrály Nejdek v poměru 3:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Citice
David Peřina: Na to, že jsme měli problémy se sestavou, když jsme neměli pět hráčů, tak super. Od začátku do konce jsme měli zápas pod kontrolou a jde vidět, že i Nejdek měl problém se sestavou. Konečně jsme se po tři čtvrtě roce vykopli z předposledního místa.

FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Vyrazili jsme do Citic bez čtyř hráčů, kteří chyběli z různých důvodů, nezávisle na tom jsme ale chtěli zlomit dlouhodobě negativní bilanci z nejmenšího hřiště v soutěži. Hrálo se podle předem známého scénáře, kdy domácí bez mezihry nakopávají míče a díky velké bojovnosti se dostávají do příležitostí. Bohužel jsme se s tím dokázali srovnat až v druhém poločasu a to na bodový zisk nestačilo. Domácí měli více šancí a zaslouženě berou tři body. Světlým bodem byl dobrý výkon našeho benjamínka v sestavě, Honzy Jílka, který přispěl ke zlepšenému výkonu ve druhém poločasu.



Sestavy


Sokol Citice
M. Moule [-] - M. Hamouz [-] , P. Živný [-] , R. Stöckner [-] (46. Z. Sopr [-] ) , J. Bezděkovský [-] , M. Prečan [-] , J. Bílek [-] , D. Rajtšlegr [-] , P. Širochman [-] , D. Peřina [-] , R. Pinta [-] (65. R. Stockner [-] )

FK Nejdek
J. Hillebrand [-] - Z. Draxal [-] , A. Mandous [-] , P. Ševčík [-] , T. Chlup [-] , F. Rutrle [-] , J. Pachta [-] , J. Rutrle [-] (46. J. Jílek [-] ) , R. Kinkal [-] , T. Jílek [-] (75. M. Halapej [-] ) , J. Valvoda [-]

ŽK: 55. Z. Sopr , 61. P. Širochman - 55. P. Ševčík , 61. T. Jílek , 70. J. Pachta , 85. J. Valvoda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Štěrba Martin - PESCHEL Filip, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.