Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov rozdrtil Kynšperk šestnácti góly


Branky


7. M. Novotný , 11. M. Novotný , 21. M. Novotný , 30. P. Luksch , 35. P. Luksch , 39. M. Süttö (p.) , 43. P. Luksch , 44. M. Novotný , 49. F. Tomáň , 54. J. Liška , 55. M. Karbula (p.) , 61. P. Luksch , 64. M. Matoušek , 72. J. Liška (p.) , 74. M. Novotný , 77. T. Wolf
0

 Ostrovu se v letošní sezoně daří výborně a pohybuje se na špici tabulky. Kynšperku, který do Ostrova zavítal v rámci 17. kola krajského přeboru, se naopak nedaří vůbec a je na poslední příčce. V souboji těchto týmů to bylo znát a Ostrovští si proti svému soupeři doslova zastříleli. Nasázeli mu totiž 16 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty bylo jasně vidět, kdo je na jakém postavení v tabulce krajského přeboru. Ostrov svého soupeře nepouštěl k míči a doslova obléhal jeho branku po celou dobu zápasu. Prvního gólu se stovka diváků dočkala v 7. minutě, kdy se prosadil Milan Novotný. Toho první gól ještě více nakopl a už ve 21. minutě se radoval z čistého hattricku. Jeho roli pak převzal Patrik Luksch. I on dokázal vstřelit hattrick a stačilo mu k tomu pouhých třináct branek. Na rozdíl od Novotného ale nedokázal tři branky vstřelit po sobě, protože se mu mezi jeho pokusy vměstnala proměněná penalta Michala Sütta. A když se po Lukschovi prosadil počtvrté v zápase Milan Novotný, odcházela obě mužstva do šaten za stavu 8:0.

 

 

I ve druhém poločase se ostrovští fanoušci radovali z osmi vstřelených branek. Už ve 49. minutě vstřelil devátou branku Ostrova Filip Tomáň. Za dalších pět minut se na ukazateli skóre objevila „desítka“. O tu se postaral Jan Liška. Ve druhém poločase se na listinu střelců zapisovali ještě jiní střelci, jmenovitě Martin Karbula, Martin Matoušek a Tomáš Wolf. Mezi jejich góly se navíc vměstnali ještě jednou Milan Novotný , Patrik Luksch a Jan Liška. Kynpšerk v podstatě po celou dobu zápasu nevěděl, kde jim hlava stojí. Proti silnému Ostrovu se jen bránili a Sütto v brance domácího celku se musel jen jednou pořádně soustředit a to v prvním poločase, když kopal penaltu. Ostrov tedy zvítězil nad Kynšperkem vysoko 16:0.  



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov
Ivan Filip: Samozřejmě to bylo od začátku jednoznačné utkání. Věděli jsme, že přijede poslední tým tabulky, který dost vysoko prohrává. Od první minuty se soupeř bránil a byl pod tlakem a branky padaly jedna za druhou. Chodili jsme i čtyři na jednoho. Poločas 8:0, druhý také 8:0. Soupeř přijel v dost mladé sestavě a jde vidět, že jsou na tom špatně.




Sestavy


FK Ostrov
M. Süttö [-] - M. Karbula [-] (61. D. Horvát [-] ) , P. Filák [-] (55. L. Kunz [-] ) , J. Liška [-] , F. Tomáň [-] - M. Matoušek [-] , M. Kobera [-] (64. T. Wolf [-] ) , O. Nýber [-] - J. Tolar [-] , P. Luksch [-] , M. Novotný [-]

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
J. Karlík [-] - J. Lhota [-] , R. Panajotov [-] , P. Hlavín [-] , D. Packert [-] , R. Růžička [-] , Z. Beran [-] , Z. Štryncl [-] , P. Žiga [-] , F. Hanzlíček [-] , M. Najman [-]

ŽK: 9. J. Lhota , 60. P. Hlavín , 71. F. Hanzlíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěřík Filip - SVATÍK Martin, SIEBER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.