Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 15:00

25.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kyselka přivítala Jiskru Březová a bodovala


Branky


0

     Poslední tým tabulky SK Kyselka přivítala v neděli na svém hřišti tým z poloviny tabulky Jiskru Březovou. Hrálo se vyrovnané utkání a Kyselka si připsala tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do prvního poločasu postavili oba trenéři mužstev to nejlepší, co mohli. K dispozici měli ještě hráče na lavičkách. Utkání začalo lépe pro hosty, neboť ty již ve 4.min. otevřeli skóre utkání, kdy se po zdařilé akci trefil do sítě domácího brankáře Jiřího Formánka záložník Martin Zemiánek. Po této brance se hrálo vyrovnané utkání. Obě mužstva si vytvořila několik gólových šancí, ale gólu se nikdo nedočkal. Celkem 40 přihlížejících diváků si muselo na další branky počkat do druhého poločasu. Hlavní rozhodčí Tomáš Koudelka ukončil první poločas za stavu 0:1. 

     Do druhého poločasu nastoupily oba týmy s vervou a snažily se navýšit skóre utkání. V 50.min. se to podařilo domácímu hráči Matěji Paulusovi, který srovnal stav utkání na 1:1: Hosté se ale nedali a hned v 58. min. opět zvýšili skóre na 1:2 po zdařilé akci Martina Málka. Obraz hry dále následoval stejně jako v prvním poločase. Dlouho se nic nedělo, vyjma několika šancí. Již to vypadalo, že utkání skončí lépe pro hosty z Březové, ale proti byla domácí Kyselka, která v 80.min. vyrovnala stav utkání na 2:2, kdy bránu hostujícího gólmana Rudolfa Eisenhammera pokořil Josef Hlaváč. Tentýž hráč zařídil vítězství Kyselky a to v 88.min., kdy střelil třetí gól domácích a zvýšil skóre na 3:2. Hosté již do konce utkání neměli moc šancí vyrovnat a odvézt si alespoň bod a tak hlavní rozhodčí Tomáš Koudelka odpískal po 90.minutách konec utkání. Kyselka si připsala do tabulky tři body. 



Sestavy


SK Kyselka
J. Formánek [-] - J. Formánek [-] (48. J. Hlaváč [-] ) , M. Usler [-] , T. Fišer [-] (85. T. Bláha [-] ) , M. Paulus [-] , J. Kliment [-] , T. Doležal [-] , L. Kába [-] , V. Hudec [-] (48. M. Štěrba [-] ) , V. Bečvář [-] , L. Diviš [-]

TJ Jiskra Březová
R. Esenhammer [-] - - M. Zemianek [-] , M. Málek [-] , M. Richter [-] , L. Khodl [-] - L. Lévai [-] (70. K. Látka [-] ) - M. Ploc [-] , D. Štěpán [-] , M. Šiml [-] , J. Václav [-] , A. Moravec [-]

ŽK: 55. L. Diviš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Koudelka Tomáš - KANICKÝ Richard (N), JÍRA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.