Poslední tým tabulky hrál vyrovnané utkání


Branky


85. L. Diviš (vl.)
0

     Poslední tým tabulky Kyselka na svém hřišti přivítala osmé Vojkovice. Po základní hrací době hosté urvali 3 body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Obě mužstva nastoupili do tohoto utkání v plné síle, kdy toto bylo znát hlavně na lavičce náhradníků. Lépe postavené Vojkovice v tabulce soutěže byly favoritem utkání. V průběhu prvního poločasu si oba týmy vytvořily několik šancí, ale ani na jedné straně hráči nepřekonali gólmany. Hlavní rozhodčí Petr Vaněček v průběhu prvních 45.minut udělil dvě žluté karty na straně domácího mužstva. Stav utkání byl nerozhodný 0:0. 

     Do druhé půle provedl trenér domácích Josef Hlaváč zatím jednu změnu v sestavě. Obraz hry se ve druhém dějství zatím vyvíjel zcela stejně jako v prvních 45.minutách. Obě strany si sice nic nedarovali, vytvořili si několik akcí, ale kýženého gólu se diváci zatím nedočkali. Hostující hráči byli mírně lepší, ale stále se nemohli prosadit. V 85.min. se po závaru před domácí brankou domácí Lukáš Diviš zapsal do listiny střelců a překonal svého domácího brankáře Jiřího Formánka. Tímto vlastním gólem rozhodl utkání v neprospěch Kyselky. Hostující hráči Vojkovic mu mohli po zápase poděkovat za 3 body. Hlavní rozhodčí udělil ve druhé půli pouze jednu žlutou kartu na straně domácího týmu. 



Ohlasy k zápasu


SK Kyselka
David Voráček ( trenér): " Vyrovnané derby z obou stran. Myslím si, že oba týmy si měly rozdělit bod, ale náš velmi zkušený hráč vlastně rozhodnul celé utkání vlastním gólem. Ale to se stává. Dal jsem přednost mladým hráčům, škoda bodů. "

TJ Vojkovice nad Ohří
Luboš Garaj ( trenér): " Klasické vyrovnané derby, já jsem dal šanci převážně mladým klukům, hráli jsme z posledním týmem tabulky, nebylo co řešit. Kdy jindy by mladí měli dostat šanci, když hrajeme proti poslednímu týmu. Šance měli kluci na však obou stranách, ale za úmorného počasí prostě nic neproměnili. Náš tým byl o něco malinko lepší, ale jinak zápas byl zcela vyrovnaný. Domácí hráči vlastně v závěru utkání rozhodli sami a dali si vlastní gól. Takže nakonec tři body pro nás. "



Počet diváků: 111. Rozhodčí: Vaněček Petr - BLÁHA Karel, DVOŘÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.