Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 14:00

22.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojkovice přivítali na svém hřišti lídra tabulky


Branky


0

     V současné době osmé Vojkovice přivítali na svém domácím hřišti lídra z Karlových Varů, který svým vítězstvím potvrdil první příčku v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl pro hráče z Karlových Varů

     Za ideálního fotbalového počasí a za přítomnosti 100 přihlížejících diváků oba trenéři postavili nejlepší sestavy, které měli k dispozici. Domácí i hostující lavička byla plnně obsazená. Lepé do prvního dějství nastoupili mladí hráči z Varů, kdy se po zdárné akci v 17.min. dostal k míči útočník Milan Gojkovič a otevřel skóre utkání. Domácí hráči se sice po tomto střeleném gólu snažili zvýšit aktivitu, ale proti obraně Varů se nedokázali prosadit. Naopak se ve 39.min. prosadili hráči z Varů po vydařené akci Daniel Slakopera a stav utkání byl 0:2.  Do konce prvního poločasu již žádná další branka nepadla a hlavní rozhodčí Rudolf Kozák odváděl hráče do kabin. 

Lídr si vedení pohlídal

     Na začátku druhého poločasu zhruba v 51.min. navýšili hosté střelou Václava Sedláčka svoje skóre na 0:3. Obraz hry se v následujících dvaceti minutách nikterak vážně nezměnil a mimo střídání hráčů byl stav utkání stále stejný. Domácí hráči se nechtěli nechat zahanbit a v 73.min. střelili čestný gól do sítě Varů. Šťastným střelcem za domácí mužstvo byl Petr Kocifaj. Oba týmy odehrály výborný zápas, ale skóre utkání se již do konce 90.minut nezměnilo. Lídr z Karlových Varů si toto vítězství pohlídal a jde zcela jasně za svým cílem, který je postup. 

     Hlavní rozhodčí Rudolf Kozák v tomto vydařeném utkání udělil jednu žlutou kartu na straně domácího týmu a dvě žluté karty na straně hostujících.



Ohlasy k zápasu


TJ Vojkovice nad Ohří
Luboš Garaj ( trenér): " Hosté hráli co potřebovali, i když kluci hráli taky dobře. Myslím si, že to byl pěkný zápas, škoda že jsme nedali góly."

FC Slavia Karlovy Vary B
Martin Matějček ( trenér ): " Myslím si, že utkání nemělo dobrou úroveň, kluci nedali spoustu šancí i když je měli na kopačkách. Domácí tým hrál poměrně dobře, byl to vyrovnaný protivník. Do příštího kola se dáme dohromady a musíme se střelecky více prosadit, jako v prvních zápasech. I když utkání nebylo tak vydařené, bodovali jsme a máme tři body do tabulky."



Sestavy


TJ Vojkovice nad Ohří
J. Matoušek [-] - P. Kocifaj [-] (79. M. Bidovský [-] ) , J. Petrus [-] , R. Petřík [-] , L. Garaj [-] , M. Matoušek [-] , T. Žlutický [-] , K. Orság [-] (70. M. Šipla [-] ) , F. Menčík [-] (57. R. Kypta [-] ) , V. Kučera [-] (87. J. Menčík [-] ) , J. Gonda [-] (82. M. Kiralyi [-] )

FC Slavia Karlovy Vary B
M. Svoboda [-] - M. Havlíček [-] , M. Gruber [-] , Z. Skala [-] - M. Holcman [-] (52. P. Němec [-] ) , V. Sedláček [-] , M. Királyi [-] , P. Bitman [-] - M. Gojkovič [-] , D. Slakoper [-] - M. Dojáček [-] (79. L. Merkl [-] )

ŽK: 86. M. Matoušek - 37. Z. Skala , 43. M. Havlíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kozák Rudolf - BLÁHA Karel, DVOŘÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.