Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky Baník Pila nedal domácím hráčů Sokola Chýše B žádnou šanci.


0

      Lídr tabulky TJ Baník Pila zajel na horkou půdu Sokola Chýše B, kde se očekávalo  pěkné utkání.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelci hostujícího týmu v prvním poločase dali 3 góly.

         Hostující tým chtěl rovněž v tomto kole potvrdit své postavení v tabulce a střeleckou ofenzivu zahájil již v 10. min. Pavel Zrzavecký. Hostující tým měl převahu, kterou korunoval ve 29. min. dalším gólem Ondřej Brožík.

Hostující tým nasadil větší obrátky a ve 40. min. začal úřadovat nejlepší střelec hostů Robert Vavřina ml.. Do konce prvního poločasu se již nic dalšího nestalo a výsledek byl 0:3.

Chýše ve druhém poločase dovršila svoji střeleckou formu.

       Obě mužstva po přestávce naskočily na hřiště ve snaze střelit gól. Domácímu týmu se v toto zápase nic nedařilo, naopak hostující celek, byl při chuti a v 73. min. Tomáš Kadera zakončil akci hostů střelou do branky domácího golmana, který již po čtvrté lovil balon ze sítě. Aby toho nebylo málo, tak v zápětí v 76. min. opět hostující hráč Pavel Zrzavecký přidal další střelecký zásah do sítě bezmocného gólmana Chýše. Fotbalový stroj Baníku Pila nebyl k zastavení a nejlepší střelec hostů Robert Vavřina ml. v 80. a 88. min. upravil skóre na hrozivě vypadající výsledek pro domácí 0:7.

      Lídr tabulky si opět vylepšil skóre a chuť do dalšího víkendového kola.



Sestavy


TJ Sokol Chyše B
J. Tancoš [-] - M. Pašek [-] , M. Brejcha [-] (66. J. Lavička [-] ) - M. Ryk [-] , L. Vojta [-] , D. Šenkýř [-] , J. Krejčí [-] (29. T. Vodička [-] ) , J. Lorenc [-] (46. J. Kuřátko [-] ) , V. Krejčí [-] , J. Bystřický [-] (62. J. Burda [-] ) , T. Váňa [-]

TJ Baník Pila
P. Gábner [-] - R. Vavřina st. [-] , M. Vavřina [-] , J. Duda [-] - J. Habart [-] , A. Bošiak [-] , O. Brožík [-] , T. Kadera [-] - T. Verzich [-] (76. M. Burda [-] ) , R. Vavřina [-] - P. Zrzavecký [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kozák Rudolf - VARGOVÁ Jessica (N), BURDA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.