5:1
(3:0)
89. M. Korunka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 14:00

18.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedním krokem výš


Branky


16. T. Masák , 28. K. Tvrdek , 31. L. Slivčák , 65. P. Berky , 79. D. Šaradín - 89. M. Korunka (p.)
0

V zápase šlo domácím o hodně. šlo o první místo v tabulce. Domácí v zápase potvrdili své kvality a ukázali, že na první místo jim právem patří. Soupeř z Krásného Údolí přijel do Verušiček s mladým kádrem, jehož někteří hráči už v nohách jeden zápas měli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nechceme se trápit

Domácí šli do zápasu opravdu zodpovědně a nic nechtěli nechat náhodě a už vůbec se se soupeřem trápit ještě v druhém poločase.  Než domácí dali první gól hosté vyvíjeli náznaky šancí, kterým ovšem chybělo zakončení. V 16. minutě přišel první gól Tomáše Maáka, který míč dopravil až do branky. Po první brance vzaly Verušičky zápas dokonale do svých rukou a nepřipustili žádnou senzaci. Během poločasu z postupných útoků přidali dva góly, které zápas rozhodly.

Pro zábavu

Domácí Verušiky v druhém poločase s náskokem tří branek trochu polevily. Domácí hráči už nehráli na góly, ale pro zábavu. I ve sníženém tempu se domácí radovali v druhém poločase jako první. V 65. minutě míč do branky uklidil Petr Berky. Po gólu na 4:0 se už hráči vyděli na prvním místě tabulky. Představa nebyla mylná a hráči jí definitivně zpečetili v 79. minutě, kdy Dominik Šaradín zvýšil na 5:0. V posledním zápase sezóny si udělalo radost pět různých hráčů z týmu Verušiček. Konec zápasu uzavřel gól hostů, díky kterému šli ze hřiště se ctí. V posledních minutách utkání se hosté dostali do protiútoku, který byl zastaven až v domácím vápně. Zastaven byl za hranicí pravidel a následný úspěšný pokutový kop zápas ukončil s výsledkem 5:1.



Ohlasy k zápasu


FK Verušičky
František Kaňka: Svůj úkol jsme splnili. Víc jsme udělat nemohli.

TJ Slavia Krásné Údolí
Vlastimil Olejník: Přijeli jsme s mladým kádrem na hřiště favorita, který potvrdil své kvality.



Sestavy


FK Verušičky
Š. Kvasnička [-] (80. J. Máček [-] ) - K. Tvrdek [-] (80. T. Krýsl [-] ) , J. Berky [-] , L. Slivčák [-] , P. Kvasnička [-] , A. Šindelář [-] , J. Koscelník [-] , D. Šaradín [-] , T. Masák [-] (57. P. Berky [-] ) , D. Eberl [-] , P. Kvasnička [-]

TJ Slavia Krásné Údolí
V. Olejník [-] - D. Kašpar [-] , M. Michalec [-] , O. Olejník [-] - M. Korunka [-] , D. Vlček [-] , P. Olejník [-] - F. Korunka [-] , J. Jůn [-] - J. Podskoč [-] , K. Kašpar [-] (59. R. Hrabě [-] )

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kozák Rudolf - KUBKA František (N), DVOŘÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.