7:2
(4:0)
48. M. Korunka (p.)
60. P. Olejník
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:30

17.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankostroj stále funguje


Branky


19. D. Rubický , 30. J. Bauer , 32. R. Langmaier (p.) , 41. J. Bauer , 54. J. Bauer , 81. J. Bauer , 88. F. Bárta - 48. M. Korunka (p.) , 60. P. Olejník
0

Domácí celek SC Stanovice na domácí půdě hladce vyhrál nad Krásnym Údolím. Hosté přijeli do Stanovic s mladým kádrem, který řídili dva mazáci Korunka Milan a Michalec Martin. Domácí mladíky nešetřili a do každého souboje šli tvrdě a naplno. Svému soupeři nasázeli šest gólů. Čtyři z toho nastřílel Jan Bauer, který se svým počínáním vyznamenal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouho to neudržíme

V první patnáctiminutovce proti sobě stály dvě vyrovnané jedenáctky, na které nebyl špatný pohled. Ovšem po odbití patnácté minuty to začlo pro hosty vypadat bledě. Ze středu hřiště byla vyslána kolmá přihrávka dopředu na nabíhajícího útočníka Daniela Rubického, který si s míčem poradil na výbornou a dopravil ho bezpečně do brany. Svojí trefou otevřel skóre zápasu. Domácí mladého soupeře nešetřili a ve střicátých minutách padly v rychlém sledu 3 branky. Druhý gól zápasu si připsal Jan Bauer, který si dobře poradil s centrovaným balónem do vápna. Následná branka padla ze střeleckého pokusu Radka Langmaiera na hranici vápna, a kterýskončila  až za zády Tomáše Nováka. Konečnou branku prvního poločasu vsítil opět Jan Bauer, která stál na konci rychlé a dobře provedené kombinační akce.  

Hattrick nestačí

Za výsledku 4:0 ve prospěch domácích se usmálo na hosty štěstí v podobě gólu. Hosté byli ti, kdo otevřeli skóre druhého poločasu. Do vápna byla poslána přesná nahrávka, jejímž adresátem byl Milan Korunka, který se ocitl pro domácí v nebezpečné pozici. Jeho počínání bylo zastaveno postrčením, které rozhodčí ohodnotil jako faul a nařídil penaltu. Musíme říct, že rozhodnutí rozhodčího bylo správné. Penaltu v klidu proměnil kapitán hostí Milan Korunka. Výsledek zápasu se kosmeticky upravil na 4:1. Jako další udeřili opět domácí a opět Jan Bauer, který si naběhl na přihrávku směřovanou za obranu Krásného Údolí, se kterou si jak se patří poradil. Hostům se v 60. minutě opět podařilo snížit, kdy stanovický stoper vyvedl ohromnou hrubici, která domácí stála branku. Chyby domácího stopera využil připravený Olejník Pavel. Na konci zápasu si domácí svojí výhru ještě pojistili šestou brankou, kterou vsítil Jan Bauer, a tak završil svoje čtyřbrankové divadlo. 



Ohlasy k zápasu


SC Stanovice
Josef Nyeki: V zápase se nic zvláštního nedělo. Postupně jsme přidávali góly a šli si za vítězstvím.

TJ Slavia Krásné Údolí
Vlastimil Olejník: Soupeř byl tvrdší, silnější a lepší. My jsme přijeli s mladým kádrem, který se soupeře zalekl. Soupeř si výhru zasloužil.



Sestavy


SC Stanovice
T. Novák [-] - D. Rubický [-] , J. Bauer [-] , P. Diviš [-] , P. Markof [-] , L. Hrudkaj [-] , R. Langmaier [-] , F. Waldman [-] , M. Čelovský [-] (46. J. Kadera [-] ) , J. Bauer [-] (72. F. Bárta [-] ) , V. Klauz [-]

TJ Slavia Krásné Údolí
V. Olejník [-] - D. Kašpar [-] , M. Kokšál [-] , M. Michalec [-] , O. Olejník [-] - D. Vlček [-] , P. Olejník [-] , M. Korunka [-] - R. Hrabě [-] (46. J. Podskoč [-] ) , F. Korunka [-] , J. Jůn [-] (64. K. Kašpar [-] )

ŽK: 11. J. Bauer , 22. L. Hrudkaj - 70. M. Michalec .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: Sakáč Jan - KRATOCHVÍL Jaroslav (N), DVOŘÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.