Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 14:00

16.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stanovice nezklamaly


Branky


0

Stanovice v Otročíně opět ukázaly svojí útočnou sílu. V jarní částí mají Stanovice průměr sedm gólů na zápas. V tomto duelu hosté ještě přidali pár gólů nad průměr. Domácí nepředváděli špatný výkon, ale Stanovická střelecká forma je přílíš dobrá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zapínáme brankostroj

Začátek zápasu zkomplikovalo hostům zranění, které přišlo opravdu brzy. V páte minutě musel ze zápasu odstoupit Roman Neudert , který si poraníl lýtko. Na Romanův post naskočil Markof Petr. Domácí vynakládali spoustu sil, aby kombinační hru hostům mařili. Docela se jim to dařilo, a svetě div se, v 17. minutě se domácí dostali do vedení po gólu Filipa Beníška. Radost domácím vydržela do 20. minuty, kdy Jakub Nagy uvedl brankostroj do pohybu. Brankostroj se celý zápas nezastavila střílel jeden gól za druhým. Konečný výsledek prvního poločasu byl 1:5.

Dalších šest branek

Do druhého poločasu za stavu 1:5 se domácím šlo težko. I přes nepříznivý stav si domácí zachovali svojí bojovnost a odhodlanost s výsledkem něco udělat. Hra domácích opravdu nebyla tak špatná, jak napovídá výsledek. Je nutno říci, že i tabulkově lepší týmy než Otročín dostali od Stanovic 10 gólů. Začátek poločasu si vzali hosté. Pomocí svého brankostroje, který ovládali Daniel Rubický, Jakub Nagy, Jan Bauer a Lukáš Hrudkaj domácí přidali čtyři branky. Po devaáte brance hosté brankostroj vypnuli a poslední dvě branky zápasu patřily domácím. Výsledek druhého poločasu byl 2:4 a celkový stav zápasu 3:9.



Ohlasy k zápasu



SC Stanovice
Josef Nyeki: Jsem rád, že se nás střelecká pořád drží. Dost krutý výsledek pro domácí, kteří nepředváděli špatný výkon.



Sestavy


TJ "Budoucnost" Otročín
R. Bleha [-] (46. R. Běták [-] ) - V. Grban [-] , L. Jonáš [-] , F. Beníšek [-] , M. Šipula [-] (75. O. Nepraš [-] ) , F. Haza [-] , J. Červený [-] , P. Matouš [-] , J. Oslík [-] , T. Vaňousek [-] , I. Šoulej [-] (67. R. Beck [-] )

SC Stanovice
T. Novák [-] - D. Rubický [-] , J. Nagy [-] , P. Diviš [-] , J. Bauer [-] , L. Hrudkaj [-] , R. Langmaier [-] , F. Waldman [-] , J. Kadera [-] (46. P. Keranič [-] ) , R. Neudert [-] (10. P. Markof [-] ) , V. Klauz [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - POLICAR Pavel (N), KRATOCHVÍL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.