Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

13.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tomu se říká velikonoční nadílka!


Branky


0

Ve Stanovicích byla viděna kanonáda, která nemá v této soutěži obdoby. Domácí Stanovice smázli svého soupeře 10:0. Na obranu hostů, hosté přijeli s mladým kádrem, který sbírá zkušenostia má velký potenciál. Klidný zápas, který se obešel bez karet a jakýchkoliv problému. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebylo o čem.

Zápas, ve kterém už do počátečního hvizdu rozhodčího, kraloval domácí celek. Domácí měli navrch na všech frontách, což přineslo zasloužené a sladké ovoce. Kanonáda začala již v 6. minutě, kdy skóre otevřel Rubický Daniel. Po té se prosadili ještě dvakrát Nagy Jakub, opět Rubický Daniel, Diviš Petr a Bauer Jan. Stanovice si se svým soupeřem do slova hráli a s míčem chodili až do kuchyně. Po poločase se výsledek zastavil na krutých 6:0.

Kdo platí basu ?

Diváci se nemohli dočkat druhého poločasu až zas uvidí akce až do kuchyně a spoustu gólů. Diváci se při tomto zápase velmi bavili a jejich domácí svěřenci jim nepřestávali dělat radost. Za poločas bylo opět viděno gólů víc než dost. Akce až do kuchyně divákům nepřestaly dělat radost. V druhé polovině zápasu Daniel Rubický přidal ještě jednu branku a za celý zápas si připsal hatrick. Na konečných 10:0 uzavřel Waldman František, který je dlužen týmu basu, jak už to bývá u desátého gólu zvykem. 



Ohlasy k zápasu


SC Stanovice
Josef Nyeki: Z naší zápas příjemný zápas, který si fanoušci užili. Fanouškům děkujeme a doufám, že takových zápasů bude víc.

FK Sokol Žlutice B
Pavel Kaňka: Zápas se nám vůbec nevyvedl. Do příště toho máme hodně co zlepšovat.



Sestavy


SC Stanovice
T. Novák [-] - J. Bauer [-] , J. Nagy [-] , P. Diviš [-] , D. Rubický [-] , R. Langmaier [-] , F. Waldman [-] , P. Keranič [-] , L. Hrudkaj [-] , R. Neudert [-] , V. Klauz [-]

FK Sokol Žlutice B
L. Volf [-] - M. Tomeček [-] , M. Thai [-] , J. Čihoský [-] , J. Píša [-] , M. Bok [-] , D. Záluský [-] , M. Kašpárek [-] , J. Vorel [-] , M. Široký [-] (46. J. Beran [-] ) , P. Krejza [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sakáč Jan - KRATOCHVÍL Jaroslav (N), TISCHER Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.