0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 14:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Jívoví poprvé v sezóně doma prohrálo


Branky


0

Bohdalec si vítězstvím nad Jívovím B uchoval naději na první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalec šel do jednobrankového vedení

První půle začala v poklidném tempu. Domácí kombinovali přes střed hřiště, ale dobře hrající obrana Bohdalce je nikam nepouštěla a všechny snahy odrážela. První příležitost zápasu přišla v 15. minutě, hostující Jaroslav Dostál nastřelil břevno. Po této akci hosté zvýšili aktivitu, v 20. minutě utekl Sklenář obraně domácích, ale golman Tomáš Dřímal hokejovým zákrokem vytěsnil míč vedle brány. Neuběhly ani tři minuty a balón se dostal k osamocenému Františku Fraňkovi a ten jistě poslal hosty do vedení - 0:1. V 30. minutě přišla první zajímavá standardní situace. Vít Petříček poslal balón z hranice vápna do šibenice, ale domácí golman předvedl další skvělý zákrok a dostal míč nad bránu. Ke konci poločasu se domácí probrali a první šanci měl Dřímal, ale Rostislav Kamarád míč za záda nepustil.

Jan Sklenář potvrdil vítězství druhou brankou

Druhá půle začala úplně jinak, domácí se za každou cenu snažili srovnat a doslova ždímali hostující obranu, ale do žádně větší šance se nemohli dostat.  Pod tíhou tlaku domácích bylo jasně znát, jak hosté kteří přijeli v jedenácti lidech pomalu odchází. Bylo jen otázkou času, kdy obranu prolomí. Ale skvěle hrající obrana Bohdalce stále nepolevovala. V 76. minutě přišel šok, Jan Sklenář utekl obraně Jívoví a s velkou dávkou štěstí zvýšil na - 2:0. Po této brance domácí přestali hrát a hrála se spíš taková nakopávaná. Před koncem zápasu se ještě jednou dostal do šance Franěk, ale ve skrumáži zvýšit skóre nedokázal.


Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví B
Rostislav Novotný: Hosté zaslouženě vyhráli.

TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář: První letošní utkání ve kterém přálo počasí. Nastoupili jsme s jasnou taktikou " hlavně ubránit ". V první půli jsme kapku zaspali, ale postupně jsme přecházeli do tlaku a vybojovali vedení. V druhé půli byla znát absence hráčů a odpadávali jsme. Naštěstí dojel Luboš Jaša a mohli jsme prostřídat jednoho hráče. Po velikém tlaku domácích jsme utekli do brejku a zvýšili vedení. Zásluhu na výhře má určitě skvělá obrana s gólmanem Kamarádem.



Sestavy


FC Santus Jívoví B
T. Dřímal [-] - Z. Šoukal [-] , D. Mrázek [-] (46. M. Tvrdý [-] ) , M. Mach [-] - J. Hošek [-] , M. Kubiš [-] (68. V. Uhlíř [-] ) , J. Nedoma [-] , S. Krejčí [-] - M. Dřímal [-] , L. Novotný [-] (46. M. Koukola [-] ) - L. Dřímal [-] (46. M. Šoukal [-] )

TJ Jiskra Bohdalec
R. Kamarád [-] - M. Kučera [-] , F. Franěk [-] , P. Jaša [-] , J. Dostál [-] , J. Sklenář [-] , V. Petříček [-] , P. Dostál [-] , P. Sklenář [-] , J. Dostál [-] (54. L. Jaša [-] ) , J. Ambrož [-]

ŽK: 32. J. Hošek , 35. D. Mrázek - 79. P. Jaša .
Hráči zápasu: R. Kamarád .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - DŘÍMAL David (N), TVRDÝ Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.