Polnička překvapivě vysoko zdolala Jívoví B


Branky


0

Polnička si připsala druhé vítězství v soutěži a porazila Jívoví B rozdílem čtyř branek 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polnička šla do třígólového vedení

Polnička nastoupila do zápasu povzbuzena remízou z Vlachovic. Hostující Jívoví B zase remizovalo doma s Rozsochami B. Začátek zápasu patřil domácí Polničce, která přehrávala v poli Jívoví. Domácí zahodili minimálně tři vyložené šance, z toho dvakrát samostatný nájezd vychytal Tomáš Dřímal. První branka padla ve 20. minutě, když brejk proměnil Zdeněk Lojek - 1:0. Ve 21. minutě hned po rozehrání vystihl rozehrávku hostující obrany Zdeněk Lojek a po samostatném nájezdu navíšil vedení Polničky - 2:0. Ve 38. minutě pak domácí přidali třetí branku, když se trefil Martin Jirásek - 3:0. Na konci první půle ještě hosté hrozili ze standartek, které ale ke gólům nevedly. Vše podstatné chytil totiž domácí Milan Klíma.

Domácí své vedení ještě zvýšili

Druhý poločas začali domácí pod vlivem tříbrankového náskoku pomaleji. Domácí fotbalisté nadále spoléhali na pevnou obranu a vyráželi do nebezpečných brejků. Jednu takovou akci zakončil v 58. minutě Michal Neubauer - 4:0. V 60. minutě již domácí hráči vyslyšeli domácí fanoušky a vsítili gól, který stál určitě za to. Lojek šel sám na branku, obešel i obránce, udělal kličku i gólmanovi Tomáši Dřímalovi - 5:0. V 75. minutě upravil skóre na konečných - 5:1 Miloš Šoukal, který využil centru od rohového praporku. Závěrečné minuty Polnička již kontrolovala a připsala si teprve druhé vítězství v probíhající sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Nejdříve bych chtěl pochválit rozhodčího Davida Landsmana za výborně odpískaný zápas. Jsem spokojen s výkony všech hráčů a z jejich bojovností. Vše co jsme si před zápasem řekli, to jsme splnili a mně tím dali hráči ten nejhezčí dárek k mému dnešnímu svátku.

FC Santus Jívoví B
Rostislav Novotný: Domácí vyhráli zaslouženě, gratuluji jim ke čtyřbrankovému vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] - K. Koblížek [-] , J. Štíbal [-] , V. Moravec [-] , T. Litochleb [-] - J. Kohout [-] (83. M. Podloucký [-] ) , M. Neubauer [-] , K. Podloucký [-] (88. J. Ondráček [-] ) , M. Jirásek [-] - R. Kuřátko [-] , Z. Lojek [-] (68. R. Synek [-] ) -

FC Santus Jívoví B
T. Dřímal [-] - Z. Šoukal [-] , J. Pohanka [-] , D. Mrázek [-] , L. Dřímal [-] (29. P. Částek [-] ) - J. Hošek [-] , M. Kubiš [-] (46. L. Dřímal [-] ) , J. Nedoma [-] (67. V. Uhlíř [-] ) , M. Šoukal [-] - M. Dřímal [-] , L. Novotný [-] (18. M. Tvrdý [-] ) -

ŽK: 65. J. Nedoma .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LANDSMAN David - ŠKÁRKA Jan (N), VÍŠKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.