Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalec rozstřílel Vlachovice


Branky


0

Bohdalec si po týdnu udobřil fanoušky vysokou sedmibrankovou výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlachovice obdržely tři branky do šatny

Od začátku utkání domácí určovali tempo hry a hosty nepouštěli za polovinu hřiště. V 20. minutě přišla první veliká příležitost, ale domácí Sklenář z penalty neuspěl. Tlak domácích pokračoval a během dalších deseti minut měli další tři gólové šance, ale hostující golman Petr držel hosty ve hře. To však domácí neodradilo a v 33. minutě přišla první branka, Sklenář prošel obranou hostů a po kličce golmanovy otevřel skóre. Tlak stále pokračoval a v 41. minutě zvýšil na - 2:0 - Petr Jaša. Bohužel, pro hosty toto nebyl konec, do konce poločasu přišly ještě dva brejky a hráči Morkus a Sklenář zvýšili skóre na - 4:0.

Bohdalec přidal ve druhé půli tři branky

Druhý poločas začal stejně, Bohdalec hosty k ničemu nepouštěl a do 60. minuty přidal dvě branky zásluhou Luboše Jaši. V 73. minutě přišla první příležitost hostů, Němec utekl obraně domácích a těsně minul bránu. Ale bohužel znovu zapůsobilo přísloví nedáš, dostaneš. Po výkopu od brány  se k doraženému balonu dostal Morkus a svojí druhou brankou poslal domácí do vedení - 7:0. Po této brance přišla chvíle, když už se nikdo z obou týmu nikam nehnal. Poslední příležitost přišla v 88. minutě, když Sklenář z pětadvaceti metrů nastřelil břevno. A v 90. minutě po konečném hvizdu rozhodčího Nikoly Buly domácí zaslouženě vyhráli. 


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář: Od začátku utkání jsme byli lepším týmem. V první půli jsme hosty k ničemu nepustili a zaslouženě vedli - 4:0. V druhé půli jsme opět určovali tempo hry a náskok jsme navýšili o 3 branky.

TJ FC Vlachovice
Karel Petr: Totální destrukce byla zcela zasloužená. Kolaps celého týmu zapříčinil, že nás domácí předčili o pět parníků. Nebyli jsme důstojným soupeřem a byl zázrak, že jsme bez inkasované branky vydrželi tak dlouho. Pak už to nešlo zastavit. Gratulace domácím k zaslouženému vítězství.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] , J. Dostál [-] (75. L. Skryja [-] ) , L. Jaša [-] , V. Petříček [-] , R. Morkus [-] , J. Dostál [-] (60. K. Skoupý [-] ) , T. Dostál [-] , M. Kučera [-] , J. Ambrož [-]

TJ FC Vlachovice
J. Petr [-] - K. Hlaváč [-] (46. L. Sláma [-] ) , K. Tatíček [-] , J. Šandera [-] , T. Hiesböck [-] , M. Petr [-] , M. Němec [-] , J. Nečas [-] (58. J. Petr [-] ) , J. Hamřík [-] , T. Beneš [-] , M. Janošec [-]

ŽK: 44. J. Dostál - 4. T. Beneš , 64. J. Hamřík .
Hráči zápasu: V. Petříček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BULA Nikola - SKLENÁŘ Pavel (N), NEDOMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.