3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Botafogo pohodlně zvítězilo !


Branky


0

V utkání týmů s opačnými starostmi se utkali hráči Botafoga, kteří se pohybují na špici tabulky III. třídy a hráči Byšic kteří mají úplně jiné starosti , a to záchranářské . Soubej snadno zvládli domácí hráči , kteří vyhráli v poměru 3:0 !

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuznaný gól Byšic !

Místní malé derby je pokaždé vyhrocené a hráči hrají v plném nasazení . Hosté z Byšic si přivezli na Mělník posily z "A" týmu Byšic, který prohrál o den později na hřišti Lužce 1:0 . Zápas se odehrával v klidném tempu a oba týmy se rozkoukávali a největší šance utkání přišla až ve 30 minutě , kdy Jaroslav Kmoch vstřelil za hosty branku , která ale nebyla ze záhadných důvodů uznána . Skóre se tedy neměnilo a stav zápasu zůstal 0:0 . Další větší šance se v prvním poločase nenaskytla a do Kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu 0:0 .

Gólová nadílka pro Byšice !

Až ve druhém poločase utkání se začli dít věci ! první gól zápasu vstřelil po školácké chybě brankáře Schneidera Martin Fabian a domácí se tak ujali vedení 1:0 . Aby toho nebylo málo tak v 73. minutě Schneider opět hrubě chybuje a domácí se dostávají do vedení 2:0 zásluhou Aleše Fidranta . Byšice už po těchto chybách působily odevzdaným dojmem a zápas jen dohrávali . Chybu hostujícího hráče Škárnitze využil Morávek a Domácí Botafogo se tak snadným způsobem ujalo vedení 3:0 , keré už nepustilo a zápas dohrálo za stejného stavu . Nebýt hrubých chyb hostující obrany , mohli hosté pomýšlet na bodový zisk , ale bohužel teď musí přemýšlet jen jak se dostat od dna tabulky .



Sestavy


TJ EMĚ Mělník
M. Finkous [-] - R. Šimon [-] - A. Šafránek [-] (53. J. Douděra [-] ) , K. Neumann [-] (88. M. Šťastný [-] ) , M. Fabian [-] (79. J. Moták [-] ) , T. Moták [-] (60. A. Fidrant [-] ) , P. Kraus [-] , M. Růžička [-] , M. Pecina [-] , R. Morávek [-] , P. Olšiak [-] (84. T. Trejbal [-] )

TJ Vitana Byšice B
F. Schneider [-] - P. Holina [-] , D. Škárnitz [-] , V. Martinec [-] , M. Hluško [-] , K. Kmeťo [-] - J. Šteiner [-] , J. Kmoch [-] , J. Lauda [-] - V. Slovák [-] (55. R. Giebel [-] ) , P. Váchal [-] (73. F. Šulc [-] ) -

ŽK: 30. R. Morávek , 80. M. Fabian - 80. J. Lauda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MOŠKO Jan - HEIMRÁTH Robert (N), HÁJEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.