0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mlékojedy vezou dva záchranářské body !


Branky


0

Souboj týmů dolní části tabulky úspěšně zvládli fotbalisté Mlékojed, které skvělým výkonem podržel brankář Željazkov a hosté tak vezou důležité dva body za výhru po penaltách 0:1 pp .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krejčí nevyužil tutovku !

V prvním poločase utkání dvou celků ze spodní části tabulky nebylo k vidění žádné překvapení . Zápas se odehrával v poklidném tempu a bez větších šancí které by ohrozili brankáře Sovu nebo Željazkova . Po 20. minutách hry se Mlékojedy dostali do tlaku , který ale nedokázaly využít . Stále častěji hosté drželi míč na svých kopačkách a soupeře prakticky nepouštěli za půlku . Dřínov jen odkopával balóny a nedokázal si pořádně nahrát . Tlak hostů mohl využít mladý Krejčí, ale jeho tutovka zůstala nevyužita a tak se dále pokračovalo za stavu 0:0 . Po této šanci hostů se v první půli už nic neodehrálo a do kabin oba týmy odcházely za stavu 0:0 !

Željazkov zachránil dva body !

Ve druhém poločase nedošlo k žádné změně a oba týmy se spíše soustředily na obranu a tak zápas vypadal spíše jako taktická hra . Domácí hráči se do žádné větší šance za celý zápas nedostali a to ikdyž byl věkový součet Mlékojedské obrany neuvěřitelných 208 let . Zato Dřínovská obrana otevřela okénko a do něj nahlédl hráč hostů krejčí , ten ale opět ve skvělé příležitosti selhal a hostující hráči byli frustrovaní . V 75 minutě se po faulu hostujícího hráče kopala penalta, ale skvělý brankář hostů Željazkov zneškodnil střelu domácího hráče a hra pokračovala dále za stavu 0:0 . Více už se v zápase nestalo a tak se šlo do pokutových kopů . V těch byli úspěšní po dlouhé době hosté z Mlékojed a zaslouženě vezou dva záchranářské body .


Pozor, máme tu čerstvou novinku, která vám, fanouškům fotbalu, může ještě zpříjemnit prožitek ze zápasů. Každý může odteď ohodnotit úroveň zápasu, kvalitu občerstvení na stadionu či výkon rozhodčího! Stačí jediné - registrovat se na našich stránkách. Tato registrace je pro vás samozřejmě zdarma. Zároveň počínaje dneškem budete moci hlasovat pro nejlepšího hráče kola pouze po registraci. Od tohoto kroku si slibujeme zvýšení věrohodnosti výsledků - hlasovat budou pouze ti, které fotbal opravdu zajímá a předejdeme tak případným stížnostem na podvody při hlasování.

 

Děkujeme za přízeň a věříme, že vám tyto novinky přinesou ještě větší požitek z našeho fotbalového dění.






Sestavy


TJ Sokol Dřínov
M. Sova [-] - M. Kympl [-] , J. Rosenkranc [-] - L. Möglich [-] (76. V. Polák [-] ) , T. Dvořák [-] , F. Sukovatý [-] , P. Tatíček [-] , M. Sojka [-] , V. Janůrek [-] , J. Hampejs [-] , P. Koukolík [-]

TJ Start Mlékojedy
I. Željazkov [-] - A. Šimák [-] , T. Matucha [-] , V. Nový [-] - M. Hruška [-] , J. Šmajda [-] , J. Dulík [-] - L. Gerencséry [-] , J. Krejčí [-] - J. Bendl [-] , J. Rybák [-]

ŽK: 60. J. Rybák , 62. J. Bendl , 74. M. Hruška , 89. I. Željazkov .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: EDER Oldřich - ROSENKRANC Václav (N), NĚMEČEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.