3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Teplice obstály ve vele důležitém zápase


Branky


13. V. Kuchta (p.) , 60. T. Otta , 78. T. Řeháček - 77. J. Michálek , 90. J. Lehotský
0

V sobotu 4.6. se utakly dva týmy s nejhoršími obranami z celého přeboru. Pro jejich záchranu v přeboru bylo výsostně důležité získat plný počet bodů před samotnou dohrávkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas těsně ovládli domácí

Zápas se gólově otevřel ve 13. minutě, kdy se po faulu v pokutovém území postavil k exekuci penalty Kuchta, který se nemýlil. Akce se pak konaly na obou stranách, ale ani jedna neměla gólový konec. Mimo fyzickýho tlaku na oba celky, byl také znát tlak také psychický, ale rozhodčí Vaníček situaci vždy uklidni. První poločas tak končí štastněji pro teplické.

Vyhrocená půle

Do 60. minuty se nevedla žádná velká bitva, ale to se ovšem ve zmíněný čas změnilo. Domácí záložník Otta se zapsal na listinu střelců a zvyšil tak stav na 2:0. Po druhé inkasované brance Broumova bylo zřejmé, že se hosté ješte nehodlali vzdávat. S přichodem 77. minuty přišla nejdramatičtější část utkání. Broumovský Jan Michálek se trefil za záda brankaře Oubrechta a snižuje tak stav na 2:1. Ovšem po rozehrávce se utrhl mladičký Řeháček a prohloubil náskok Teplic opět o dvě branky. Tento fakt hostující hráči jen těžko snášeli, za nesportovní chování byla udělena červená karta pro jednoho z broumovských. Ale ani v deseti neztrácel Broumov naději a snažil se ze všech sil urvat alespoň bod. V 90. minutě malou jiskru naděje vzkřísil hrající trenér Lehotský, když se mu podařilo vstřelit druhou branku hostí. Ale ani ta nestačila na zvrat v utkání a tak si Slavoj mohla připsat důležité 3 body.

 

Broumov "B" bohužel neodvratně skončí na jedné z posleních dvou příček.



Sestavy


TJ Slavoj Teplice nad Metují
P. Oubrecht [-] - P. Šubrt [-] , L. Koucký [-] (55. A. Skuřenský [-] ) , M. Matouš [-] , L. Pásler [-] - T. Otta [-] (70. D. Kretschmer [-] ) , D. Kretschmer [-] , V. Kuchta [-] , P. Filip [-] (60. T. Řeháček [-] ) - R. Lauryn [-] , D. Kalaš [-]

TJ Slovan Broumov B
T. Frydrych [-] - J. Čihák [-] , J. Lehotský [-] , J. Rolník [-] (69. M. Háze [-] ) , F. Dunovský [-] , O. Gago [-] (69. P. Zelený [-] ) , J. Pokorný [-] , T. Bitnar [-] , M. Riabec [-] , J. Michálek [-] , P. Vik [-]

ŽK: 57. L. Pásler - 13. J. Michálek , 79. F. Dunovský . ČK: 79. F. Dunovský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vaníček Michal - HANZL Luděk (N), PATZELT Heinz (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.