3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězná jako černý kůň?


Branky


0

V utkání byl nejspíše mírným favoritem hostující celek, který vede tabulku a kráčí za postupem. Ovšem nutno vyzvihnout, že Vítězná drží v této sezoně zatím nejdelší sérii vítězství a určitě ji nechtěla doma zahodit jen tak. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zase ten Robek

Utkání se od úvodních minut hrálo ve velmi vysokém tempu. Bylo vidět, že se hraje utkání předních celků tabulky. Oba týmy se snažily hrát ofenzivně, ale domácí tým byl přeci jen lepší a proto se radoval už v sedmé minutě. A trefil se kdo jiný, než Víťa Robek, v tuto chvíli nejlepší střelec okresního přeboru. Hosté se v prvním dějství výrazněji připoměli pouze jednou, ale střela za hranicí velkého vápna opravdu stála za to! Ještě lepší byl ovšem zákrok Daniela, který pumelici bravurně vytěsnil. Domácí se tak  mohli dále tlašit do ofenzivy a tato snaha se vylpatila. Dvoubrankové vedení zajistil Sokolu záložník Andrle. Ve čtyřiačtyřicíté minutě to byla studená sprcha pro lídra tabulky. 

Vyrovnané druhé dějství přineslo body domácím

Do druhého dějství hosté nastoupili s větším elánem a chutí. Vytvořili si několik slibných brankových příležitostí a jednu z nich již v 52. minutě využili a snížili na rozdíl branky. Po třetí ve dvou zápasech se trefil Radek Kossovski Poté se hrál vyrovnaný a nutno říci že i pohledný  fotbal, hosté se ze všech sil snažili o vyrovnání a domácí zase naopak o zvýšení svého náskoku. To se jim také v 69. minutě podařilo a bylo t 3:1. A znovu se dá řící jen jediné slovo-ROBEK. Byl to opět domácí nestor, který se trefil a zazdil tak šance hostí na výtězství v tomto zápase. Domácí pak měli ještě dvě velké příležitosti, ale trestuhodně je promarnili a protože byli hosté v koncevce impotentní, jarní neporazitelnost domácího Sokola stále trvá.



Sestavy


Sokol Vítězná
J. Daniel [-] - L. Čechovič [-] , O. Pacák [-] , D. Tichovský [-] - T. Krákora [-] , E. Pivoňka [-] (88. P. Černota [-] ) , M. Vojtíšek [-] , V. Vladeka [-] , O. Poloprudský [-] - L. Andrle [-] , V. Robek [-] -

FC Mladé Buky
M. Engler [-] - J. Kolibík [-] , O. Kvíčala [-] (57. T. Vacek [-] ) , J. Kahoun [-] , R. Klossovski [-] , P. Ruml [-] , J. Sucháň [-] , M. Liška [-] (66. M. Štěpánek [-] ) , P. Hrubeš [-] , T. Brhel [-] , J. Špička [-]

ŽK: 25. V. Robek , 58. E. Pivoňka , 67. D. Tichovský - 14. R. Klossovski , 25. J. Špička , 42. M. Liška , 61. T. Vacek , 67. P. Ruml .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Seidel Miroslav - POHOŘELÝ Jiří (N), POSEJPAL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.