Dubá v posledním zápase prohrála


Branky


42. M. Vokolek - 2. D. Šubrt , 19. J. Koutný , 32. J. Koutný (p.) , 40. D. Šubrt , 72. D. Šubrt
0

Dubá doma hostila Kravaře a oběma již v lize o nic nešlo. Čekal se tak vyrovnaný zápas, který nakonec vyrovnaný nebyl, alespoň, co se rozdílu ve skóre týče. Kravaře se touto výhrou definitivně dostaly před domácí celek z Dubé...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smršť hostů

Oba týmy hrají dobrý fotbal, takže jsme se měli na co těšit. Jenže Dubá zaspala začátek a brzy inkasovala. Ve 2. minutě skóroval David Šubrt a začali brankové hody. Inkasovaný gól, totiž Dubou neprobudil a tak se měl brankář Lodinský co ohánět, aby pochytal jeden útok za druhým. V 19. minutě přišla další branka, tentokrát z kopaček Jana Koutného a tentýž jmenovaný si připsal i branku číslo dvě a to ve 32. minutě, z penaltové příležitosti. Dubá se stále trápila a navíc byl kanonýr Porsch v útoku osamocen a zcela bezzubý. I proto skóre narostlo až na 0:4, o které se postaral znovu David Šubrt ve 40. minutě. Hosté vedli zaslouženě, ale ke konci poločasu se Dubá přeci jen dočkala čestného úspěchu, když přesně k tyči zamířil jarní střelec Dubé - Vokolek. Stav prozatím 1:4.

Hosté si zápas nenechali vzít

Ve druhém poločase se hra trochu vyrovnala, ale také se na hřišti začalo trochu jiskřit a hráči obou týmů si nedarovali nic zadarmo, z čehož pramenili i žluté karty. Kravaře se mírně zatáhly do obrany a čekaly na protiútoky, který jim vyšel v 72. minutě a byl to i poslední gól. O ten se postaral zase David Šubrt a zkompletoval tak nakonec hattrick. Hrálo se hlavně pod dobrou kulisou, které přispěla i početná fanouškovská parta z Kravař. Vše tedy dopadlo lépe pro hosty ve výsledku 1:5.



Ohlasy k zápasu



FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
Michal Uhlíř (hráč Kravař): Očekávali jsme velice vyrovnané utkání, protože domácí jsou určitě sliní. My jsme se ovšem na ně nachystali a i proto nás dnes moc nepřekvapili. Co jsme si řekli na začátku jsme v zápase plnili a nakonec bereme vítězství zaslouženě. Vyzdvihl bych Palku a to nejen za dnešní zápas, ale vůbec za celou sezónu.



Sestavy


TJ Slavoj Dubá
M. Lodinský [-] - F. Porsch [-] , J. Kamarád [-] , J. Sloup [-] (79. L. Šíma [-] ) , J. Jeništa [-] , M. Vokolek [-] , M. Šverma [-] , J. Němec [-] , M. Soukup [-] , T. Sobotka [-] (46. P. Jombík [-] ) , M. Demeter [-] (83. L. Wágenknecht [-] )

FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
M. Řehák [-] - A. Kubišta [-] , M. Končel [-] , P. Šena [-] , J. Palka [-] - T. Gvizd [-] (46. K. Maršík [-] ) , J. Ledl [-] , D. Šubrt [-] (85. M. Uhlíř [-] ) , J. Koutný [-] , M. Koutný [-] (68. M. Kaňovský [-] ) - M. Suchan [-] (75. M. Sixta [-] ) -

ŽK: 50. P. Jombík , 58. J. Sloup , 69. M. Vokolek - 8. M. Končel , 65. A. Kubišta , 68. J. Ledl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Volf Pavel - ŘEZÁČ Josef, TÁBORSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.