0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

16.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těžký zápas nakonec pro hosty


Branky


0

Do Libchavy přijela Dubnice a ta vzhledem k formě z podzimu byla papírově silnějším celkem. Mladé mužstvo domácích je naopak ve druhé části tabulky a proto je čekal nelehký úkol - obrat hosty o body...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka padla v první půli

Utkání začalo s brankou na straně hostů. V 9. minutě se prosadil kanonýr Závodský Jakub, který potrestal chybu domácí obrany a stav byl tedy otevřen na 1:0. Oba celky měly veliké problémy, co se těžkého a tvrdého terénu týče, ale i přes to se na první poločas určitě dalo koukat, byť se hrála spíše "vzduchohra", než hra po zemi. Utkání na konci března je přeci jen ještě o promrzlém povrchu a nepříjemných podmínkách, ale i to k fotbalu patří. V poločase jsme již nic zajímavého neshlédli a hráči se tak stěhovali do kabin za výsledku 1:0.

O něco lepší přeci jen brali výhru

Domácí se snažili, ale na Dubnici se podepsala kvalitní příprava. Na hostech nebyla vidět známka pauzy, která trvala de facto celou zimu. Je zapotřebí vyzdvihnout brankáře a to obou celků. Oba totiž, jmenovitě Michal Groman na straně domácích a Pavel Radošinský na straně hostů, chytali i nemožné. Dnes to bylo spíše o zápase brankářů, nutno podoknout. Branka v půli nepadla a zápas tak skončil 1:0 pro Dubnici.



Ohlasy k zápasu


TJ Horní Libchava
Václav Erben (vedoucí Libchavy): Těžký soupeř, kterého řadím k těm nejlepším v lize. Hrají pěkný fotbal a dnes tam byla vidět jejich poctivá příprava. My jsme se bohužel sešli jen jednou. Podmínky nebyly ideální, což je v tuto dobu pravidlem.




Sestavy


TJ Horní Libchava
M. Groman [-] - P. Heinrich [-] , V. Ondrúšek [-] (80. M. Kaňkovský [-] ) , R. Krasniqi [-] , O. Pospíšil [-] , J. Houžvička [-] , D. Le [-] , V. Tkachenko [-] , M. Vyšohlíd [-] , P. Erben [-] , J. Králíček [-]


Hráči zápasu: M. Groman - P. Radošinský , J. Závodský .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: Marek Miloš - TÁBORSKÝ Josef, MATYS Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.