2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

11.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kořenov dokráčel k první jarní výhře


Branky


0

O víkendu se odehrálo první jarní kolo III. třídy a v něm nechyběl ani zápas mezi Kořenovem a Josefovým Dolem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžký terén a neproměněná penalta

Zápas se odehrával na těžkém terénu. Domácí začali lépe a z první vážnější akce padla branka. Z blízkosti se prosadil domácí útočník Věneček. Domácí pokračovali v náporu a vytvářeli si další šance. Ve 20. minutě byl faulován v pokutovém území domácí útočník Kohút. Nařízenou penaltu, ale Ježek poslal nad branku hostů. Neproměněná penalta nastartovala hostující celek a ten začal zaměstnávat kořenovskou obranu.

Krásným gólem rozhodl Krejčík

 V druhé půli byli hosté nadále aktivní a vytvořili si i několik dobrých příležitostí, které nevyužili. Šance měl i Kořenov a dočkal se v 78. minutě, kdy ze třiceti metrů poslal míč do šibenice domácí Krejčík a následoval nádherný gól, za který sklidil velký potlesk sedmdesáti diváků, kteří přišli i přes nepřízeň počasí. Pochvalu zaslouží trojice rozhodčích v čele s Václavem Alblem.



Sestavy


Kořenov
J. Doležal [-] - P. Krejčík [-] , J. Šnýdl [-] , J. Kohút [-] (82. P. Kučera [-] ) , J. Ježek [-] , M. Malec [-] , J. Šilhán [-] , V. Klinger [-] , M. Posejpal [-] (78. O. Černý [-] ) , J. Věneček [-] (46. A. Fojtík [-] ) , P. Šebek [-] (46. M. Vrána [-] )

Josefův Důl
O. Hanko [-] - P. Rezler [-] , J. Prokop [-] - B. Efenberk [-] , L. Karaqi [-] - J. Poláček [-] , P. Němec [-] - J. Bělohradský [-] , T. Mladonický [-] , M. Naď [-] , D. Procházka [-]

ŽK: 37. J. Prokop , 51. P. Němec , 72. T. Mladonický .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Albl Václav - LEJSEK Jaroslav, NESTLER Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.