Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 15:00

20.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sporting nadělil Březnu kanára


Branky


0

Březno, které zatím marně hledá ztracenou podzimní formu, hostilo na svém pažitu Sporting, který naopak jarem proplouvá s vyjímkou porážky se suverénní Doubravou bez ztráty kytičky. I samotný zápas zastihl oba celky v opačném rozpoložení, Sporting si z Židněvse odvezl tři body a šest vstřelených branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě trefy Boška

Na první branku zápasu se čekalo do 19. minuty utkání a postaral se o ní kdo jiný, než kapitán Sportingu Boško, který se během jara stal již dvakrát hráčem kola. Jeho hlavička sice směrovala jen do tyče, od ní se ovšem míč odrazil za Jelečka. Ve 26. minutě utkání bylo hostům ještě lépe. Po lajně se totiž prosmýkl Javůrek a nalil opět Boškovi, který nedal střelou pod břevno Jelečkovi žádnou šanci a zajistil tak hostům již dvoubrankový náskok.

Další hattrick Knespla

Říká se, že výsledek 2:0 v poločase je zrádný. To ovšem vyvrátili fotbalisté Sportingu, který svůj náskok brzy po půli ještě navýšili. To když Toncar (gólman brankářů týmu FK Mladá Boleslav a další jarní posila Sportingu) našel dlouhým výkopem hráče minulého kola Knespla, ten si kličkou poradil s gólmanem Jelečkem a do prázdné branky zvýšil již na 3:0. Po uplnyutí hodiny hry přidali hosté čtvrtý gól, když se střelou pod břevno domácí branky prosadil Viktor Povšík. Domácí se sice snažili se zápasem něco udělat, místo toho ovšem nechali ještě dvakrát skórovat Knespla, který si tak připsal druhý hattrick ve dvou zápasech a prokázal dobrou formu. Sporting tak vybojoval osmnáctý jarní bod z jednadvaceti možných a znovu se tak přiblížil záchraně III. třídy. Naopak Březno zůstává na páte příčce tabulky.



Ohlasy k zápasu



FC Sporting Mladá Boleslav
Michal Bílek - trenér: V prvním poločase se hrál velmi kvalitní zápas, kdy oba dva týmy hrály kombinačně. My jsme měli skvělou pasáž v rozmezí 7 minut, kdy jsme dali dva góly a vybudovali si příjemný náskok. V druhém poločase jsme brzy dali na 3:0 a domácí tak nejspíš definitivně zlomili. Ti hrozili hlavně po standardkách a centrech ze strany, které ale posbíral výtečný Toncar. Skvěle jsme přečíslovali domácí obranu a zaslouženě vysoko vyhráli. Záchrana v soutěži je zase o kus blíž. Ještě nás čekají 4 zápasy, v kterých chceme uspět. Z týmu cítím velkou chuť po dalších bodech. Tak snad přijdou další v sobotním zápase doma s Řepovem."



Sestavy


TJ Sokol Březno
J. Jeleček [-] - V. Brodský [-] , M. Krupica [-] - J. Vrabec [-] (73. V. Bišický [-] ) - L. Koudelka [-] (27. J. Gabriel [-] ) - M. Šťastný [-] , J. Duška [-] , J. Krouský [-] , P. Zelba [-] , L. Dezsö [-] (74. J. Procházka [-] ) , J. Beneš [-] (58. R. Barák [-] )

FC Sporting Mladá Boleslav
F. Toncar [-] - D. Boško [-] , P. Vaněk [-] , R. Křepelka [-] , V. Povšík [-] (82. L. Nevosad [-] ) , M. Leskovjan [-] (75. J. Křiváček [-] ) , L. Knespl [-] , J. Javůrek [-] (80. M. Drahota [-] ) , V. Tomášek [-] (83. J. Muras [-] ) , A. Řechtáček [-] , M. Sedlák [-]

ŽK: 35. J. Beneš , 52. J. Vrabec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Žižka Stanislav - ERBEN Jiří (N), MÍŠEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.