4:1
(2:1)
40. P. Zelba (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 10:15

19.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SKP si poradil s Březnem


Branky


12. P. Forchtner , 17. M. Zemenčík , 59. M. Zemenčík , 66. T. Kovač (p.) - 40. P. Zelba (p.)
0

Domácí SKP v zápase s Březnem potvrdil lepší formu a dokázal svého soupeře porazit. Náskok si domácí vypracovali již v první půli, kterou vyhráli 2:1 a v druhém poločase svůj náskok ještě o dvě branky navýšili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro SKP

Březno u koupaliště nezačalo špatně a ze začátku bylo aktivnějším týmem, než domácí SKP. Ovšem byl to právě domácí celek, který se dostal do vedení. Ve 12. minutě si našel rohový kop Pišingera hlavu Forchtnera, který překonal Charváta - 1:0. Březno inkasovaná branka zaskočila a už nebylo tak aktivní, jako v úvodních minutách. Navíc další ránu mu přinesla 17. minuta utkání. Žahourek našel ve vápně přesně Tomše, který udržel míč v souboji a posunul ho na Pišingera, na jehož střílenou přihrávku si na zadní tyč naběhl Zemenčík a v pádu uklidil kulatý nesmysl do branky - 2:0. Těsně před poločasem se ovšem hosté vrátili zpátky do hry. Na rohu vápna fauloval gólman Jakl a verdikt sudího byl jasný - penalta. K její exekuci se postavil Zelba a byl úspěšný - 2:1. Do kabin tak šli hosté povzbuzeni kontaktním gólem.

Domácí si pojistili výhru

Březno do druhého poločasu nastoupilo se snahou vyrovnat zatím nepříznivé skóre a pár slibných šancí si hosté opravdu vypracovali, ovšem trápila je koncovka a tak vyrovnání nepřišlo. Místo toho si domácí vzali zpět promarněný dvougólový náskok. Pišinger si připsal už svoji třetí asistenci v zápase, když přihrávkou za obranu našel Zemenčíka, který střelou k tyči podruhé v zápase překonal Charváta. Od té doby už aktivita Března polevila a domácí dokázali vstřelit ještě čtvrtý gól jistoty. I na druhé straně totiž sudí Tvaroh ukázal na penaltový puntík po faulu na Tomše. K zahrání penalty se postavil Kováč a i s trochou štěstí skóroval - 4:1. Více se již nestalo a tak SKP napravil nepovedené derby se Sportingem a zvítězil v zápase, ve kterém sice nebyl lepším týmem, ale vyučil Březno z efektivity.



Ohlasy k zápasu


SKP Mladá Boleslav
Štěpán Tomš - hráč: "Hrozně těžké utkání, ve kterém nás soupeř často přehrával, ale my jsme dnes s velkou lehkostí dávali branky. Přestože jsme drželi méně míč, v důležitých chvílích jsme dobře kombinovali. Rozhodla branka na 3:1."




Sestavy


SKP Mladá Boleslav
D. Jakl [-] - Š. Tomš [-] , T. Kovač [-] , D. Pišinger [-] (78. T. Ochirchuluun [-] ) , M. Hadváb [-] , P. Forchtner [-] , M. Zemenčík [-] , J. Martínek [-] , P. Žahourek [-] (73. D. Halas [-] ) , L. Tětek [-] , M. Ditrich [-] (44. T. Zajíček [-] )

TJ Sokol Březno
A. Charvát [-] - V. Brodský [-] , V. Bišický [-] , M. Krupica [-] (78. R. Barák [-] ) - J. Gabriel [-] (70. J. Duška [-] ) , J. Vrabec [-] (59. J. Beneš [-] ) - L. Koudelka [-] - M. Šťastný [-] , L. Dezsö [-] , J. Krouský [-] , P. Zelba [-]

ŽK: 56. D. Pišinger - 32. J. Vrabec .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Tvaroh Petr - LAFEK David, MEŠČAN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.