Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bakov přišel o bod dvě minuty před koncem


Branky


0

Souboj dvou celků, kterým se v jarní části sezony moc nedaří, byl vidět v Bakově, kam přijelo Březno. K vidění byl vyrovnaný zápas ve kterém se vedení přelévalo ze strany na stranu a šťastnější nakonec bylo Březno, které rozhodlo brankou dvě minuty před koncem základní hrací doby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

S vědomím, že na sestupovou pozici už mají náskok pouhé čtyři body, nastupovali domácí do utkání, které potřebovali a chtěli zvládnout. Čárou přes rozpočet byl ovšem nucený odchod Beránka ze hřiště ve 12. minutě, kterého nahradil připravený Vitmajer. Bakovští fotbalisté se dokázali dostat do vedení ve 34. minutě, kdy se po přihrávce Resla prosadil právě střídající Vitmajer. Tentýž hráč si mohl připsat již druhou branku v zápase, ovšem svoji velkou šanci o několik minut později neproměnil. Opět se v praxi potvrdilo pravidlo nedáš-dostaneš a přesně to se povedlo hostujícímu Březnu, které vyrovnalo ve 45. minutě. O branku se postaral přesnou trefou Krouský. Do kabin tak šli domácí opaření inkasovaným gólem, zatímco hosty vyrovnání pochopitelně povzbudilo. 

Rozhodující branka těsně před koncem

Uběhlo pouze deset minut druhého poločasu a už se měnilo skóre. Po nedohodě gólmana Lehkého s Hozákem se k míči dostal opět Krouský a z dálky se trefil přesně. Svou druhou brankou v utkání tak otočil stav a hosté byli rázem na koni. Bakovští si ovšem připravili bleskové vyrovnání stavu, když se podruhé v zápase prosadil po souhře s Reslem opět Vitmajer. Na další branku se čekalo až do závěru utkání. Nejprve mohl vedení na domácí stranu strhnout Kendík, ovšem ve velké šanci selhal a poslal hrací předmět vedle hostující branky. V 88. minutě tak uděřilo na druhé straně, když se po pěkné akci prosadil hostující kapitán Zelba a rozhodl tak o vítězi utkání. Bakov tak stále čeká na první jarní výhru a dává tak šanci Sportingu se na něj dotáhnout.



Ohlasy k zápasu


SK Bakov nad Jizerou B
Bakov nad Jizerou: "Rezerva dnes nastoupila doma proti Březnu a začala dobře, ovšem soupeř do šatny trestal vyrovnávajícím gólem. Druhý poločas přinesl dva góly během dvou minut. Když se zdálo, že vydolujeme alespoň bod, soupeř hezkou akcí ke konci zvrátil zápas na svou stranu. Není to dobré, víc není co dodat."




Sestavy


SK Bakov nad Jizerou B
L. Lehký [-] - J. Smetana [-] , P. Svatuška [-] - J. Hozák [-] (73. J. Bareš [-] ) , J. Nagy [-] (30. O. Frélich [-] ) , M. Beránek [-] (12. T. Vitmajer [-] ) - M. Louda [-] - J. Resl [-] (85. M. Šulc [-] ) , T. Formáček [-] , J. Resl [-] , L. Kendík [-]

TJ Sokol Březno
J. Jeleček [-] - M. Krupica [-] , V. Bišický [-] , V. Brodský [-] - J. Vrabec [-] (70. L. Dezsö [-] ) , J. Gabriel [-] - R. Barák [-] (81. P. Kojzar [-] ) , L. Koudelka [-] - J. Krouský [-] , M. Šťastný [-] , P. Zelba [-]

ŽK: 66. J. Smetana , 78. J. Resl .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Kožej Roman - ADAM Leoš (N), ERBEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.