SKP na jaře konečně vyhrál


Branky


0

Druhý domácí zápas v řadě čekal SKP a tentokrát na svém hřišti přivítal Klášter. V první půli se domácí dokázali dostat do vedení a své vedení se jim podařilo během druhé půle navýšit. Na zisku tří bodů tak nakonec nic nezměnila ani branka Kláštera v poslední desetiminutovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka Zemenčíka

Domácí po několika málo minutách hry přebrali iniciativu na svoji stranu a byli aktivnějším týmem. Ze své snahy si vytvořili několik standartních situací, ze kterých byli velmi nebezpeční. První branka utkání padla v 16. minutě hry, kdy se k odraženému míči po rohovém kopu dostal Zemenčík a střelou k tyči překonal Kyselu v hostující brance. O srovnání se mohl postarat Bendl, který se po pasu Rösslera dostával do slibné šance, branku ovšem minul. Pak už se ke slovu přihlásili opět domácí, ovšem Tomš, Forchtner, ani Pišinger své šance neproměnili. Do kabin se tak šlo za nějtěsnějšího vedení SKP. 

Dittrich pojistil vedení dvěma zásahy

Druhá půle začalo opětovnou převahou domácího týmu a vidět byl především obránce Dittrich. Ten sice nejprve nejprve orazítkoval břevno hostující branky, v 51. minutě už se ovšem střelou k tyči zpoza vápna prosadil - 2:0. O sedm minut později už to bylo o tři branky a opět se o to postaral Dittrich. Po přihrávce od Pišingera doskákal míč až na zadní tyč k domácímu obránci a ten už neměl moc potíží uklidit míč do prázdné branky. O výsledku utkání už bylo rozhodnuto a tak se utkání spíše dohrávalo. Klášteru se i tak podařilo v 84. minutě zaznamenat čestný úspěch. Smetana svým pasem našel Horáka, který předložil míč hrajícímu předsedovi klubu Pálkovi, který už uklízel do odkryté branky- 3:1. Víc branek už ovšem nepadlo a tak si domácí připsali první jarní výhru.



Ohlasy k zápasu


SKP Mladá Boleslav
Štěpán Tomš- hráč: "V minulých zápasech s Klášterem jsme se trápili, a ani tento zápas nebyl jednoduchý, byť jsme ho měli pevně pod kontrolou. Na góly jsme se strašně nadřeli. Škoda inkasovaného gólu v závěru."

SK Klášter Hradiště n/J
Vladimír Taclík: "Bohužel z různých důvodů nemohlo nastoupit pět hráčů ze základní sestavy a myslím, že bys nimi zápas vypadal jinak. Nicméně zaslouženě vítězství domácích."



Počet diváků: 20. Rozhodčí: Sobalík Karel - FAIX Václav (N), TACLÍK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.