0:3
(3:0) kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosmonosy doma nadělily Sportingu pět branek


Branky


0

Souboj druhého celku tabulky s posledním nabídlo nedělní odpoledne, když na trávník Kosmonos přijel Sporting Mladá Boleslav. Domácí si již v první půli vypracovali tříbrankový náskok. Sporting sice na začátku druhé půle snížil, Kosmonosy ovšem nepřipustily žádné drama a dvěma góly v průběhu druhé půle strhli utkání na svojí stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli dominovali domácí

Od úvodních minut zápasu se iniciativy chopili domácí fotbalisté, kteří chtěli napravit bodovou ztrátu z minulého kola. Na první branku se čekalo pouze do 14. minuty utkání, kdy si Procházkův centr nešťastně do vlastní branky srazil hostující obránce Murajda. Ve stejné minutě musel navíc opustit hřiště Křepelka, jehož místo zaujal Muras. Za další tři minuty už bylo domácím ještě veseleji. Centr do vápna tečoval Scheufler a nakonec se od domácího útočníka Došlého odrazil míč do protipohybu gólmana Bílka - 2:0. Hned minutu po druhé vstřelené brance museli i domácí sáhnout k nucenému střídání, v 18. minutě šel místo Procházky dorostenec Řehoř. V první půli Kosmonosy na hřišti opravdu dominovaly a po půlhodině hry se mohly radovat z třetí vstřelené branky. A opět ji měl na svědomí Došlý, který střelou z vápna na zadní tyč překonal Bílka podruhé v zápase - 3:0. Do kabin tak šli domácí fotbalisté s pohodlným náskokem tří branek.

Nejdřív snížení, pak pojistka výhry

Sporting vstoupil do druhé půle se snahou se zápasem ještě něco udělat a to se jim opravdu povedlo. Hned osm minut po zahájení druhé půle snížil po jedné ze standartních sutací na 3:1 kapitán a hráč 16. kola na našem portálu, David Boško. Na kontaktní branku, která by hosty ještě více posunula k vidině bodového zisku a domácí by naopak znervózněla, už ovšem nepřišlo, i když ještě dvakrát zvonila tyč Vlkovi branky. Místo toho zřejmě rozhodující branku přidal v 75. minutě Miškovský, když si přesně našel centr z rohového kopu. Na konečných 5:1 pak uzavíral čtyři minuty poté dorostenec Štěpánek, který po odražené střele dorazil míč za záda Bílka. Kosmonosy si tak připsaly další vítězství a nadále stíhají lídra soutěže z Doubravy, Sporting naopak nesmazal čtyřbodové manko na předposlední rezervu Bakova.


Při čtvrtečním zasedání okresního fotbalového svazu Mladá Boleslav byl zápas kontumován ve prospěch hostů za administrativní chyby v zápise o utkání.



Ohlasy k zápasu



FC Sporting Mladá Boleslav
Michal Bílek - trenér: V prvním poločase jsme domácím nebyli důstojným soupeřem. Ti si na naší polovině hřiště s námi dělali co chtěli. Mohli jsme být rádi, že poločas skončil pouze 3:0 pro Kosmonosy. V kabině jsme si vyříkali pár věcí a do druhého poločas vstoupili dobře. Hrozili jsme hlavně ze standardních situací. Hned z té první Boško snížil. Dalšími dvěma tentýž hráč orazítkoval tyč. Definitivně nás zlomil gól Miškovského, pak už jsme byli rádi za konečný hvizd. Snad to pro nás byla dost důrazná facka před derby a dalšími důležitými zápasy. Musíme opět navázat na tři povedené zápasy z úvodu jarní části.



Sestavy


SK Kosmonosy B
P. Vlk [-] - L. Došlý [-] , P. Štěpánek [-] , J. Fanta [-] , J. Miškovský [-] , J. Železný [-] , J. Keszeg [-] , J. Kožíšek [-] , P. Scheufler [-] , M. Procházka [-] (18. J. Řehoř [-] ) , P. Bernard [-] (67. M. Somr [-] )

FC Sporting Mladá Boleslav
J. Bílek [-] - L. Jindra [-] (59. M. Drahota [-] ) , D. Boško [-] , R. Křepelka [-] (14. J. Muras [-] ) , V. Povšík [-] , M. Leskovjan [-] , P. Vedral [-] (60. L. Nevosad [-] ) , T. Murajda [-] (39. J. Křiváček [-] ) , J. Javůrek [-] , A. Řechtáček [-] , M. Sedlák [-]

ŽK: 57. P. Scheufler , 64. J. Kožíšek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.