3:3
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Bakova si rozdělila body s SKP


Branky


11. J. Smetana , 18. M. Louda , 70. V. Sedláček (p.) - 4. Š. Tomš , 33. T. Kovač , 88. P. Žahourek
0

Vyrovnaný zápas byl k vidění v Bakově, kam přicestoval SKP. Vedení se přelévalo ze strany na stranu a konečnou podobu výsledku upravoval až v 88. minutě vyrovnávající brankou na 3:3 hostující Žahourek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly v úvodní čtvrthodině

Do utkání lépe vstupili hosté a z branky se mohli radovat už ve 4. minutě utkání, kdy se po rohu Pišingera prosadil hlavou Štěpán Tomš - 0:1. Bakov si ovšem přichystal rychlou odpověď a hosté se z vedení radovali pohých sedm minut. Poté rozvlnil síť za Jaklovými zády domácí obránce Smetana a bylo vyrovnáno. Domácí vyrovnávající branka nakopla a za dalších sedm minut se mohli radovat podruhé, když se prosadil střelec Louda. Nadějný poločasový výsledek se domácí rezervě ovšem udržet nepodařilo. Ve 33. minutě se si našel přesnou přihrávku mezi stopery Kováč a po kličce gólmanovi Knížkovi uklízel míč do odkryté branky - 2:2. Více branek v první půli nepadlo a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu a vše bylo otevřené.

Hosté vyrovnali v úplném závěru

V druhém poločase mohli diváci vidět zlepšený výkon a snahu dostat se do vedení od obou celků. Na branku se ovšem čekalo až do 70. minuty, kdy rozjel dobrou akci Vitmajer a po zákroku ve vápně sudí Khol nařídil pokutový kop. K exekuci se postavil jako správný kapitán Sedláček a poslal svůj tým zkušeně do vedení. Když už to vypapdalo, že všechny tři body zůstanou v Bakově, Bakov daroval hostům vyrovnání. V 88. minutě po napadání Zajíčka udělal chybu domácí gólman Knížek a Žahourek pohodlně uklízel míč do prázdné svatyně - 3:3. V nastaveném čase mohl Bakov přecejenom strhnout zápas na svoji stranu, ale velká šance po brejkové situaci zůstala neproměněna. Zápas tedy skončil remízou, což znamená, že se Bakov dostal zpět na desátou příčku před Klášter, SKP zůstává na čtvrtém místě tabulky.



Ohlasy k zápasu



SKP Mladá Boleslav
Štěpán Tomš: "Vyrovnaný zápas, který jsme s trochou štěstí mohli i vyhrát. Ve druhém poločase jsme lépe kombinovali, soupeř možná už byl unavený, ale nakonec jsme v nastaveném času při brejku domácího týmu byli rádi za bod, když Bakov velkou šanci neproměnil."



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou B
J. Knížek [-] - M. Louda [-] (78. J. Resl [-] ) , P. Vitmajer [-] (88. J. Bareš [-] ) , M. Beránek [-] (46. T. Formáček [-] ) , J. Hozák [-] , M. Kühnel [-] , V. Sedláček [-] , O. Zajíček [-] , O. Frélich [-] (58. T. Vitmajer [-] ) , P. Svatuška [-] , J. Smetana [-]

SKP Mladá Boleslav
D. Jakl [-] - P. Žahourek [-] , D. Pišinger [-] , Š. Tomš [-] , P. Forchtner [-] , M. Zemenčík [-] (75. L. Fábry [-] ) , T. Kovač [-] (66. T. Zajíček [-] ) , J. Martínek [-] , P. Holík [-] , L. Tětek [-] , M. Ditrich [-]

ŽK: 61. M. Ditrich , 70. P. Žahourek , 78. P. Holík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Khol Martin - PILZ Karel (N), FAIX Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.