Řepov těsně vyhrál v Nové Vsi


Branky


74. M. Proc - 14. M. Bonomo , 32. T. Pollák
0

Nová Ves přivítala v rámci 15. kola Řepov, který v minulém kole přesvědčivě porazil Jivinu 6:0. Naopak Nová Ves měla co dohánět, minulý týden prohrála na hřišti Března.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řepov si vypracoval dvougólový náskok

Úvod utkání byl opatrný, domácí se soustředili především na spolehlivou obranu a s míčem nechali hrát hosty, pro které to ovšem na špatném terénu nebylo snadné. Do první slibné šance se ovšem dostali domácí fotbalisté. Na dlouhý pas za hostující obranu si zaběhl Proc a jeho střelu Babčák sice zpomalil, ta ale i tak mířila do odkryté branky. Naštěstí pro hosty ovšem rychle přispěchal jeden z obránců a uklidil míč do bezpečí. První branka utkání padla ve 14. minutě a byla z kategorie darovaných. Nová Ves zahrávala standartní situaci ze své poloviny, exekutor ovšem trefil pouze Polláka, od kterého se míč odrazil přímo k Bonomovi, jenž se rázem řítil sám na gólmana Moce tvrdou střelou ho překonal - 1:0. Po první brance utkání se hra vyrovnala a hrálo se především mezi šestnáctkami obou soupeřů. To trvalo až do 32. minuty, kdy Řepov zdvojnásobil své vedení. Po rozehrání standartní situace Lochmanem se míč dostal k Pollákovi, který ho se štěstím dopravil do branky. Ještě před koncem poločasu mohl zvýšit vedení hostujícího týmu opět Bonomo, který se po přihrávce za obranu opět řítil na Moce, ale tentokrát trefil pouze tyč domácí branky. A do třetice se v šanci ocitl Bonomo, ale nakonec prováhal čas na střelu a po následném střetu s gólmanem Mocem musel být ošetřen. Více se toho v první půli nestalo a o kabin tak šli spokojenější hosté, kteří vedli 2:0.

Nová Ves pouze snížila

Nová Ves na nepříznivý vývoj utkání reagovala přeskupením svých řad, což se záhy ukázalo jako dobrý tah a možná jí pomohl i vydatný déšť. Domácí se svým soupeřem vyrovnali krok a postupem času ho dokonce začali přehrávat. Ze své aktivity vytěžili domácí hráči branku v 74. minutě, kdy předvedl ukázkové sólo Marian Proc, který převzal míč na polovině hřiště, poradil si se třemi protihráči a z levé strany překonal Babčáka. Vstřelená branka domácí ještě víc nakopla a jejich aktivitě pomáhali i domácí fanoušci, kteří tlačili svůj tým za vyrovnáním. Ze závěrečného tlaku Nová Ves vytěžila několik standartních situací, které ovšem k vytoužené vyrovnávající brance nevedly. Naopak Řepov mohl své vedení pojistit, ale hlavičku Bonoma vyškrábl domácí gólman na rohový kop. Řepov tak nakonec udržel vedení 2:1, což znamená, že na jaře je zatím stoprocentní. Naopak Nová Ves na první jarní body stále čeká.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Nová Ves
Petr Janda - hráč: "Vývoj utkání ovlivnila po naši chybě brzy inkasovaná branka. Opět jako minulý zápas ve Březně jsme se nevyvarovali chyb, kdy ještě do toho jsme zaspali při standartní situaci hostí na 2:0. Sice jsme v druhém poločase snížili a k jeho konci si vytvořili tlak, tak musím uznat, že hosté si vzhledem k vývoji celého utkání výhru zasloužili. Oproti nám byli vyzrálejším a zkušenějším mužstvem ."

TJ Sokol Řepov
Vladimír Javůrek - trenér: "Dnes to byl spíš boj, než fotbal. Hřiště, na kterém Nová Ves hraje, ale moc možností pro pěkný fotbal nedává. Na podzim jsme doma Nové Vsi nadělili 7 branek, dnes byla škoda, že jsme neproměnili další šance, co jsme měli, a k těm dvěma gólům ještě nějaký nepřidali. Takhle jsme se nakonec ještě strachovali o vítězství."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vrabec Slávek - HORÁLEK Pavel (N), KOTTERMAN Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.