Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

14.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepov nadělil doma Jivině kanára


Branky


0

První jarní kolo vyšlo Řepovu dokonale. Po skvělém začátku, kdy vstřelil branku hned v 1. minutě, postupně přidával další branky a nakonec si připsal tři body za výhru 6:0. Hattrickem se blýskl Rambousek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový start Řepova

Lepší začátek si řepovští ani nemohli přát. Hosté si sice vylosovali rozehrávku, jenže hned po pár vteřinách vystihl špatnou přihrávku Bonomo a řítil se sám na gólmana Skálu, kterého tvrdou střelou k tyči překonal. Po pouhých 14 sekundách to tedy bylo 1:0 pro domácí. Domácí rychlá branka povzbudila a několik momentů poté mohli přidat další branku. Tentokrát ovšem Bonomo mířil pouze do boční sítě hostující branky. A do třetice to byl mladý útočník domácích, který v 15. minutě nasadil jesličky hostujícímu obránci a tvrdou střelou pod břevno z hranice vápna prověřil Skálu, ten ale reflexivním zákrokem vyrazil na rohový kop. Po dobrém úvodu domácích se postupně ke slovu začala hlásit i hostující Jivina, která měla více ze hry především ve středu hřiště. Řepovská obrana ovšem pracovala dobře a všechny útoky končily ještě před domácím vápnem. Proto to tedy hosté zkoušeli z rohových kopů, na jeden z nich si v dobré pozici vyskočil Drašnar, ovšem v branku svoje snažení nepřetavil. A když se tedy neprosadili hosté, udělali to místo nich domácí. Ve 37. minutě utkání vyslal obránce Macháček do úniku Uhera, který se protáhl podél lajny a místo centru, který očekávali všichni, včetně gólmana Skály, poslal míč přímo do sítě - 2:0. Domácím to ovšem nestačilo a na cestu do kabin přidali Jivině ještě třetí branku, když Rambousek lobem překonal Skálu potřetí. Do kabin se tak šlo za příznivého stavu 3:0 pro Řepov.

Rambousek dovršil hattrick

Jak skončil poločas první - začal ten druhý. Hned ve 46. minutě si Rambousek zopakoval oblouček přes brankáře a následně i gólovou oslavu - 4:0. Od této doby už byl zápas defacto rozhodnutý, domácí hráli s chutí a přidali další dvě branky. Po akci Bonoma a následném centru se prosadil střídající Podzimek a v 80. minutě nařídil sudí Hloucal pokutový kop po faulu na Lochmana, který si vzal na starost spolehlivý exekutor Rambousek a upravil tak skóre na konečných 6:0. Byla to pro něj třetí branka v zápase. Domácí mohli přidat ještě další branky, ovšem z několika šancí se jim už nepodařilo přidat další branky. To ovšem nic nemění na jejich vysokém a zaslouženém vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Řepov
Vladimír Javůrek - trenér: "Jsem moc rád za vítězství. Pomohl nám rychlý gól. Až na chvilku v prvním poločase kdy jsme se zbytečně zatáhli a nechali hrát Jivinu jsme jinak měli zápas pod kontrolou a hosty jsme vlastně k ničemu nepustili. Dali jsme pekný góly a další mohli přidat,divákům se zápas musel líbit. Svým hráčům děkuji.




Sestavy


TJ Sokol Řepov
J. Babčák [-] - M. Macháček [-] (53. J. Podzimek [-] ) , L. Honzák [-] , A. Drahota [-] , R. Kepka [-] - M. Lochman [-] , M. Uher [-] , D. Kořínek [-] - M. Bonomo [-] , V. Rambousek [-] - T. Pollák [-]

SK Jivina
P. Skála [-] - V. Zikmund [-] , M. Štafl [-] , O. Frydrych [-] (46. J. Nevyhoštěný [-] ) - Z. Drašnar [-] (55. V. Hasala [-] ) , J. Kima [-] , O. Matoušek [-] , J. Zajíc [-] (73. M. Šturma [-] ) - M. Schöft [-] , S. Nedvěd [-] - M. Maděra [-]

Hráči zápasu: R. Kepka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hloucal Radek - BARTOŠ Ladislav (N), HAJLICH František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.