Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 10:15

14.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SKP jako první v sezoně obralo Doubravu o body


0

Zajímavý zápas slibovalo hned první kolo III.A třídy, když se střelo čtvrté SKP s první Doubravou. V utkání padaly branky jen prvním poločase a nakonec zápas vítěze nepoznal. Oba týmy si rozdělily po bodu za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branky se dlouho nečekalo

Hostující Doubrava, která nastoupila v nezměněné sestavě od podzimních bojů, vlétla do utkání jako uragán. Už ve 2. minutě  se prosadil hostující kapitán Odcházel, když využil zaváhání domácího stopera Tětka a brakáře Jakla a nic nenasvědčovalo tomu, že by měli hsté poprvé v sezoně přijít o body. Ovšem domácí SKP našel rychlou odpověď v 8. minutě, kdy vybojoval míč Tomš, poslal ho  Pišingerovi, který obešel gólmana Stejskala a z úhlu trefil prázdnou bránu. Ovšem nebyla to ta Doubrava, kterou známe z podzimu. Nedařilo se jim hrát jejich kombinační hru a spíše se přizbůsobili hře soupeře. Z toho také vyústila druhá branka pro domácí, ve 21. minutě se prosadil Forchtner  po přihrávce před brázdnou branku od Zemenčíka. Když už to vypadalo, že si SKP odnese nadějné vedení do kabiny, zakročil ve 42. minutě obránce Šimíček, který se prosadil po rohovém kopu a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

V druhé půli již branka nepadla

Druhá půle již nebyla pro diváka tak atraktivní. Zaprvé proto, že již žádna další branka nepadla, zadruhé proto, že bylo ve hře k vidění hodně nepřesností na obou stranách. I tak se Doubrava dostala do několika náznaků šancí, které ovšem nedokázala přetavit v branku. Největší šancí pro hosty byl moment, kdy už balon poskakoval po brankové čáře, ovšem tam stál připravený Kotka a odpálil míč do bezpečí. Domácí tak remízu udrželi a stali se vůbec prvním týmem, který obral Doubravu o mistrovské body. Svůj nadějný vstup do jarní části soutěže budou chtít potvrdit příští kolo na hřišti Bakova, zatímco Doubrava se pokusí vrátit zpět na vítěznou vlnu v zápase proti poslednímu Sportingu.



Ohlasy k zápasu


SKP Mladá Boleslav
Štěpán Tomš - hráč: "Soupeř nás dost přehrával kombinačně, ale my jsme obětavě bránili a měli dobré brejkové situace. Remízu proti favoritovi bereme všemi deseti. Jsme rádi, že jsme dokázali jako první ve 12. kole obrat Doubravu o nějaké body. Skupině by nějaká zápletka v boji o čelo slušela, i když si myslím, že Doubrava si postup pohlídá. Tým má výborný."

SK Jizeran Doubrava
Josef Nedošetko - hráč: "Vstup do zápasu se nám vydařil, ujali jsme se vedení. Během pár minut pak už bylo vše jinak, když jsme obdrželi dvě branky. Do poločasu jsme dokázali srovnat, ale to od nás bylo všechno. Soupeř proměnil vše co se mu naskytlo a vzadu to v rámci možností vše odbránil. Máme co zlepšovat a doufám, že v domácím utkání už budeme ke všemu přistupovat tak, jako na podzim."



Sestavy


SKP Mladá Boleslav
D. Jakl [-] - L. Tětek [-] , P. Holík [-] - P. Forchtner [-] (52. P. Žahourek [-] ) , J. Martínek [-] , Š. Tomš [-] , M. Ditrich [-] , M. Zemenčík [-] , T. Zajíček [-] , D. Pišinger [-] , F. Kotka [-] (84. D. Potměšil [-] ) - -

SK Jizeran Doubrava
J. Stejskal [-] - M. Pálka [-] (46. M. Vít [-] ) , J. Bárta [-] , L. Odcházel [-] (63. J. Šelemberk [-] ) , M. Mikschl [-] , P. Koťátko [-] , J. Nedošetko [-] , J. Koťátko [-] , M. Jeleček [-] , D. Šimíček [-] , J. Halfar [-] (80. T. Kochman [-] )

ŽK: 83. Š. Tomš - 39. M. Pálka , 42. J. Koťátko , 64. P. Koťátko , 80. M. Jeleček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tvaroh Petr - TYLCHERT Michal, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.