2:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strašnov ubojoval remízu ve Vrutici


Branky


0

Ve značně improvizované sestavě nastoupil Strašnov na půdě Kropáčovy Vrutice a na pravého záložníka se například musel postavit gólman Bagdáň. I přes slepovanou sestavu a výrazný věkový rozdíl obou týmů zápas skončil překvapivě remízou, takže si Strašnov domů odvezl bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v první půli

Do začátku zápasu vstoupili podle očekávání lépe domácí, ovšem přes strašnovský obranný blok se jim těžce dostávalo a když už zakončení přišlo, tak bylo nepřesné. Po čtvrt hodině se domácí přecejenom prosadili, když se hlavou trefil nejlepší střelec soutěže Rambousek. Poté už domácí ovšem kombinačně nic nepředvedli a tak se snažili prosazovat dlouhými balony, z nimiž si hostující obrana poradila. Poté už se o slovo přihlásil i hostující Strašnov. Přímý kop Prskavce sice Manžel ještě bravurním zákrokem vyrazil, ovšem o pár minut později Prskavec zachytil chybnou domácí rozehrávku a tentokrát už si s Manželem poradil - 1:1. Domácí ovšem ukázali sílu a po čtyřech minutách si vzali své vedení zpět. Strašnovská obrana nedokázala odvrátit míč do bezpečí a vše musel za cenu faulu před hranicí šestnáctky řešit Míchal. K rozehrání přímého kopu se postavili Rambousek s Musilem, domácí prodloužili hostující zeď tak, že Berger v brance neviděl vůbec nic a Musil je střelou přes zeď k tyči poslal znovu do vedení. Ovšem Strašnov nechtěl jít do kabin s jednobrankovou ztrátou a tak se mu podařilo vstřelit učebnicový gól do šatny. Přesně ve 45. minutě se po nedůrazu domácí obrany prosadil hlavou Müller.

Druhý poločas bez gólu

Kdo by čekal, že ve druhém poločase Vrutice svého soupeře přehraje a připíše si tři body, byl by na omylu. Byl to právě Strašnov, kdo byl lepším celkem na hřišti a opět se musel činit Manžel. Dobře si poradil s dalším pokusem Prskavce a při střele Kubína mu muselo pomoct břevno branky. Domácí se do hry dostali až v poslední čtvrthodině hry a v největší šanci se ocitl domácí snajpr Čakrt, který se dostál sám za obranu, ale jeho střelu dokázal s vypětím všech sil Berger. Žádná branka tak již nepadla a Vrutice podruhé za sebou ztratila, když remizovala se Strašnovem 2:2.



Ohlasy k zápasu


SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Karel Šlosr - trenér: "K tomuto výkonu není nic moc co říct. Musím se omluvit fanouškům Slavoje za hráče. Některé hráče jsem na hřišti nepoznával. Prostě spadla na nás deka, kterou zatím nemůžeme překonat."

SK Strašnov
Martin Berger - brankář: "Ve značně improvizované sestavě jsme dokázali to, co v této sezóně ještě nikdo před ním - odvézt bod ze hřiště lídra soutěže, mužstva Kropáčovy Vrutice. Do zápasu šel za Strašnov opravdu každý kdo měl nohy a mohl jakžtakž chodit. V součtu byla strašnovská základní sestava o 84 let starší než ta domácí (kde ještě věkový průměr výrazně kazil nejstarší hráč na hřišti Rambousek). Pravého halva doslova po zadku odjezdil brankař Bagdaň, přehled ve středu zálohy prokázal Novák, stejně jako na stoperu Krejčík. Absolutorium zaslouží i Kubín a Mráček, kteří většinu zápasu odehráli se zraněním.



Sestavy


SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Z. Manžel [-] - P. Bůžek [-] , P. Gruncl [-] , L. Rovenský [-] , T. Musil [-] - J. Havelka [-] , J. Malý [-] (61. D. Borecký [-] ) , T. Musil [-] (82. Z. Kern [-] ) , J. Doležal [-] - T. Čakrt [-] , R. Rambousek [-] -

SK Strašnov
M. Berger [-] - M. Novák [-] (82. V. Horák [-] ) , P. Bagdáň [-] , M. Krejčík [-] , M. Strach [-] , M. Mráček [-] , T. Prskavec [-] , V. Michal [-] , B. Müller [-] , J. Kubín [-] , P. Matuna [-]

ŽK: 7. J. Doležal , 61. P. Bůžek , 73. R. Rambousek - 40. M. Krejčík , 54. M. Novák , 64. P. Matuna , 73. T. Prskavec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Chrastina Petr - ŽIŽKA Stanislav, ŠULC Kryštof.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.