3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horky doma překvapivě porazily Struhy


Branky


0

Hosté, kteří byli povbuzeni remízou s Kropáčovou Vruticí tentokrát hráli na hřišti Horek, kterým se na jaře moc nedaří. Tento zápas ovšem zboural veškeré papírové předpoklady a domácí Horky si připsaly důležité tři body za vítězství 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl remízu

První vážnější akci zápasu přinesl volný přímý kop Michala, jeho technické střele ovšem pár centimetrů chybělo. Poté už se musel činit i gólman Matyásko na druhé straně, který se vyznamenal po zakončení Váni. Znovu v pozoru musel být hostující gólman po střele Cepky, opět si ovšem poradil. Při další střele Mihála už zasahovat nemusel, jelikož šla vedle. Další šance Váni se otřela o břevno a znovu to bylo díky přispění dobře chytajícího Matyáska. První branka zápasu tak přišla až ve 35. minutě. Domácí zužitkovali svůj tlak, když Outěřický zakončil svůj individuální průnik střelou do břevna , odražený míč si ovšem sám doběhl a poslal ho do druhého koutu brány - 1:0. Inkasovaná branka probrala hosty z letargie a podařilo se jim vyrovnat. Nejdříve sice Koš poslal odražený míč nad břevno domácí branky, ovšem ve 40. minutě už vyrovnal Balatka, který využil dobrého vysunutí od spoluhráče a po následné kličce gólmanovi uklízel do prázdné branky. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Dvě branky během pěti minut

Balatka mohl hned na začátku druhé půle sám otočit zápas, ovšem Šebesta dobře vyběhl a donutil hostujícího útočníka vystřelit nad branku. V 70. minutě zápasu přišel rozhodující moment zápasu. Po chybě Vrbky se k míči dostal domácí šutér Cepka, na nic nečekal a ze 32 metrů ho poslal přesně k tyči hostující branky - 2:1. V 75. minutě bylo pro domcí ještě veseleji. Z hranice vápna napřáhl Outěřický, jeho střelu sice Matyásko sice vyrazil, jenže odražený míč si našel Váňa a poslal ho do branky. Třetí gól dodal Horkám jistotu a do konce zápasu Struhy přehrávaly. Bombu Hausmanna vytěsnil Matyásko na roh a v poslední nebezpečné akci zatáhl před Váňou za záchrannou brzdu Nouzák. Víc se toho nestalo a tak si Horky připsaly velmi důležitou výhru v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Struhy
Jiří Verešpěj - vedoucí můžstva: "Domácí mužstvo mělo, především v útočné fázi, celozápasovou převahu. Naše snaha hrát na rychlé brejky a využít "věkovou a váhovou" převahu vůči obráncům domácích, až na akci zakončenou vstřelením jediného gólu, vůbec nevycházela. Výhra domácího celku je naprosto zasloužená a z našeho pohledu ještě mírná".



Sestavy


FC Horky nad Jizerou B
J. Šebesta [-] - P. Cimrman [-] , T. Sekera [-] , P. Kadeřábek [-] , P. Záveský [-] (46. P. Zeman [-] ) - J. Macoun [-] , P. Outěřický [-] , P. Veverka [-] , P. Mihál [-] - J. Váňa [-] , L. Cepka [-]

TJ Sokol Struhy
A. Matyásko [-] - J. Macera [-] , J. Čmugr [-] , L. Balatka [-] , A. Koš [-] , J. Michal [-] , A. Vrbka [-] , K. Cerha [-] , R. Nouzák [-] , M. Konopka [-] , J. Knotek [-]

ŽK: 17. J. Macoun , 50. P. Kadeřábek - 55. J. Knotek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Chládek Jiří - PAŽOUT Petr, KERN Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.