0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

16.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrutice jedinou brankou vybrala Žerčice


Branky


0

Suverén soutěže z Kropáčovy Vrutice tentokrát zavítal na hřiště Žerčic, které v tomto zápase předvedly totální defenzivu a tato taktika se jim skoro podařila. Dělbu bodů ovšem odmítl hostující Lukeš, který jedinou brankou v průběhu druhé půle rozhodl o výhře Vrutice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez šancí

Od úvodních minut bylo jasné, jak bude zápas vypadat. Domácí Žerčice se zatahovaly před své vápno až v devíti hráčích a pro hosty bylo velmi těžké se dostat do sebemenší šance. Nerozhodnému výsledku v první půli nahrávala také pomalá kombinace hostů a nepřesné pokusy ze střední vzdálenosti. Moc fotbalové krásy tedy první půle nenabídla a do kabin se šlo za bezbrankové stavu, což byl cíl domácích fotbalistů, kteří tak mohli být za dodržení taktiky v první půli více než spokojeni.

Do druhé půle nastupovali domácí se stejnou taktikou, která jim vycházela celý druhý poločas. Ovšem hned v první minutě druhé půle se do šance dostal vrutický Doležal, na kterého už zívala poloprázdná branka, kterou ovšem trestuhodně přestřelil. Jak postupoval čas, tím se dostávali hosté do šancí a domácím Žerčicím docházely síly. Rozhodující moment zápasu přišel v 65. minutě, když se k odraženému míči dostal Lukeš, který vyslal na bránu soupeře skákavou střelu, která poměrně smolně prošla Dorčiákovi mezi nohama a hosté se tak mohli radovat z branky - 0:1. Více branek v zápase nepadlo a tak se hosté mohli radovat z nejtěsnějšího vítězství 1:0 a prodloužili tak sérii vítězných zápasů již na čtrnáct. Na druhé straně Žerčice zatím marně čekají na první jarní bodový zisk.



Ohlasy k zápasu



SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Jan Havelka - hráč: "Už před zápasem nám bylo trenérem řečeno, že nám nedá nikdo nic zadarmo a že se na nás každý bude chtít vytáhnout a na tento zápas to přesně odpovídalo. Utkání bych hodnotil jako ubojované vítězství, kdy při nás stalo i trochu toho potřebného štěstíčka."



Sestavy


TJ Žerčice
P. Doričák [-] - D. Hlaváč [-] - D. Hanák [-] , J. Vencl [-] , N. Gábor [-] , R. Kulas [-] , M. Mulač [-] , A. Mošpán [-] , P. Kinzl [-] , O. Rýdl [-] , M. Šturma [-]

SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Z. Manžel [-] - P. Bůžek [-] , P. Gruncl [-] , L. Rovenský [-] , B. Bohata [-] - J. Havelka [-] , A. Lukeš [-] , J. Malý [-] , J. Doležal [-] - T. Čakrt [-] , R. Rambousek [-] -

ŽK: 41. P. Kinzl , 50. D. Hlaváč , 75. R. Kulas .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pažout Petr - HANUŠ Milan (N), MOUCHA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.