Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrutice doma nadělila sedm branek


Branky


0

Favorit zápasu mezi Kropáčovou Vruticí a Nemyslovicemi byl jasný. Lídr soutěže začal potvrzovat svoje kvality hned od úvodního hvizdu a po prvním poločase už to bylo 4:0. Druhá půle probíhala v podobném duchu a domácí si nakonec připsali výhru 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový nástup domácích

Nemyslovičtí nastoupili do zápasu zakřiknutě a jejich pasivita se jim nevyplatila. Již v 5. minutě utkání se po přihrávce Černého prosadil Čakrt a otevřel skóre utkání. Netrvalo to dlouho a už to bylo o dvě branky. Po samostatném úníku a následném zakončení mezi nohy gólmana Pavlíka se prosadil Doležal. Domácí rychlý a pohodlný náskok možná trochu uspokojil a ke slovu se dostali také hosté, kteří po centru trefili horní tyč domácí branky. Skóre se tedy měnilo ve 32. minutě, když rychlý brejk přetavil v branku Rambousek - 3:0. Domácí ovšem pořád neměli dost a do poločasu se jim podařilo prosadit ještě jednou, když se ranou z dvaceti metrů prosadil Adam Lukeš. Do kabin se tak šlo již za rozhodnutého stavu.

Další tři branky pro Vrutici

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu, jako ten první. Domácí drželi míč na kopačkách a předváděli svižný kombinační fotbal, ovšem na další branku čekali až do 69. minuty. To se podařilo prosadit střídajícímu Janu Havelkovi, který dorážel do odkryté branky. V 77. minutě už to bylo o šest branek, když se po centru od Jiřího Havelky prosadil hlavou podruhé v zápase Čakrt. Na konečných 7:0 upravil v 85. minutě Jiří Havelka a dokonal tak nemyslovický zmar. Domácí si tak připsali další vysoké vítězství a další čísté konto, naopak hosté se budou muset do příštího kola oklepat z vysoké porážky.



Ohlasy k zápasu


SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Karel Šlosr – trenér: "Můžu říct upřímně, že před začátkem zápasu jsem velice nervozní, protože jsem v působil v Nemyslovicích. Věděl jsem, že určití hráči Nemyslovic jsou na dobré úrovni. Průběh zápasu byl však jednoznačný v 13. minutě jsme vedli 2:0 a pak už to byla hra na kočku a myš. Jsem spokojený s výsledkem, ale s hrou moc ne. V určitých pasážích zápasu se musíme zlepšit."

FC Nemyslovice
Tomáš Mikulec - hráč: "Vrutice je úplně někde jinde než ostatní týmy v soutěži. Neměli jsme proti nim nejmenší šanci a po zásluze vysoko prohráli."



Sestavy


SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Z. Manžel [-] - P. Gruncl [-] , P. Bůžek [-] , L. Rovenský [-] , J. Malý [-] - J. Doležal [-] (56. J. Havelka [-] ) , A. Lukeš [-] , L. Černý [-] , J. Havelka [-] - T. Čakrt [-] , R. Rambousek [-] -

FC Nemyslovice
L. Pavlík [-] - J. Baborák [-] , P. Vonášek [-] - P. Vonášek [-] (36. R. Mikulec [-] ) - P. Šona [-] , S. Jakubínský [-] , O. Kunst [-] , M. Živec [-] , M. Štípek [-] , P. Matyska [-] , J. Ekl [-]

Hráči zápasu: J. Havelka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Grešo Vilém - HOLUB Josef (N), MICHAL Vratislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.