F. Mündl 26. (p.)
M. Pazdera 60.
3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

30.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Libiši se body dělily


Branky


26. F. Mündl (p.) , 60. M. Pazdera - 44. J. Kováč , 48. J. Kováč
0

Zápas týmů, kterým již o nic nešlo, se odehrál v Libiši. Tam zavítal Velký Borek a oba týmy divákům předvedly, proč se nachází v první polovině tabulky. Výsledkem byla remíza 2:2 a dělba bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance se střídají na obou stranách

Jedno překvapení přinesla sestava domácího týmu - místo obvyklé jedničky Kaula se tentokrát do branky postavil poprvé a naposledy v sezóně dorostenec Škrna. Ten si svou premiéru proti silnému soupeři mohl odbýt bez nervů, jelikož v zápase už šlo jen o čest a o žízeň před následující rozlučkou. Šance se tak hned od úvodu střídaly na obou stranách a první branku se nakonec podařilo vstřelit domácím. Stalo se tak ve 26. minutě, když Mündl prošel až do vápna, kde byl nedovoleně zastaven. Zákrok posoudil sudí Blahout jako penaltový, k exekuci se postavil sám faulovaný hráč a popřel všechna pravidla pojednávající o tom, že by faulovaný neměl penaltu zahrávat. 1:0. Už to vypadalo, že si domácí ponesou těsný náskok do kabin, když si jejich obrana vybrala slabší moment, čehož využil nejlepší hostující střelec Kováč a ve 44. minutě srovnal na 1:1. 

O vítězi musí rozhodnout až penalty

Do druhé půle už v hostujícím dresu nenastoupil Růžička, kterého nahradil zkušený Vavrek a hostům se tentokrát úvod poločasu vyvedl lépe. Už ve 48. minutě totiž překlopili vedení na svou stranu díky druhému zásahu Kováče. V 58. minutě pak do zápasu v domácím dresu naskočil místo Šobra Pazdera a připsal si tak start po delší pauze zaviněné zraněním. Hned po několika minutách si svůj návrat na trávníky osladil vstřeleným gólem, když zužitkoval krásnou přihrávku od Fajta a vyrovnal na 2:2. To byl i přes další šance na obou stranách poslední gól zápasu, a tak se šlo do penalt. V nich prokázali domácí fotbalisté pevné nervy a všech pět pokusů dokázali proměnit. Závěrečná střela Žáka byla vítězná, jelikož brankář Škrna předtím dokázal vytěsnit jeden z pokusů hostí, a tak domácí berou 2 body znamenající konečné 6. místo v tabulce.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Dnes jsme opět předvedli jeden z těch lepších výkonů, protože přijel velmi dobrý soupeř a kvalita zápasu byla velmi dobrá. Za celou jarní část musím poděkovat klukům z dorostu, kteří nás doplňovali, jinak bychom to nedali ani dohromady. Byly zápasy, kde kluci hráli ráno i odpoledne a to bylo někdy znát i na hřišti ke konci zápasu, ale když ten den hráli jen jedno utkání, tak byli velmi platnými členy kádru a nastupovali většinou v základní sestavě - Šobr, Fajt, Bubeníček, Čvančara, Douša, Obrajtr, Bláha. Řekl bych, že si kluci na sebe už zvykli a do další sezony to bude lepší. Alespoň v to doufám. Nová sezona začíná za chvíli a cíl bude stejný - umístit se opět v horní polovině tabulky. Chci poděkovat klukům, kteří nastupovali celou sezónu za "B" tým, ať už to byli kluci z áčka nebo dorostu a těším se na další spolupráci!




Sestavy


TJ Sokol Libiš B
M. Škrna [-] - D. Fajt [-] (72. T. Čvančara [-] ) , M. Ryšlavý [-] (65. J. Šerák [-] ) , R. Pilař [-] , F. Míšek [-] , F. Mündl [-] (79. P. Douša [-] ) , M. Novák [-] , M. Žák [-] , M. Šobr [-] (58. M. Pazdera [-] ) , T. Pospíšil [-] , O. Eisner [-]

SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - T. Krajník [-] , Z. Štrupl [-] (77. P. Nesládek [-] ) , J. Růžička [-] (46. Z. Vavrek [-] ) , L. Krajník [-] (61. T. Pavlík [-] ) , D. Ubry [-] , J. Kováč [-] , M. Mihalík [-] , J. Paloušek [-] , P. Jeřábek [-] , M. Kubišta [-]

ŽK: 66. M. Žák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, KOTEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.